Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Nazlıaka: “Kuşadası’nda Arzu Edilen Birlik, Beraberlik Ve Uyum Tablosu Hakim”

CHP Ankara Eski Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Kuşadası İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ülke gündemine ilişkin değerlendirme ve görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Nazlıaka, Kuşadası’nda parti içerisinde sağlanan birlik, beraberlik ve uyumun özlenen bir tablo olduğunu belirterek “Sizlerin de emeği ve çabası ile yapılacak ilk genel seçimde CHP’yi iktidara taşıyacağız” dedi.

"Sizlerin de emeği ve çabası ile iktidar yürüyüşümüzü demokrasi ile taçlandıracağız"

CHP Ankara Eski Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın Kuşadası İlçe Başkanlığına yaptığı ziyarette CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan ve parti üyeleri yer aldı. Ziyarette konuşan Nazlıaka, Kuşadası’nda ilçe örgütü ve belediye tarafından yürütülen çalışmaları yakından takip ettiğine dikkat çekerek “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve devrimlerin öncüsü bir parti olarak yeni bir devrime ihtiyaç duyduğumuz bu süreçte ülkeyi yönetmeye talibiz. Birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışmak arzu ettiğimiz bir tablo. Kuşadası’nda bu tablonun sağlandığını görüyoruz. Sizlerin de emeği ve çabası ile iktidar yürüyüşümüzü demokrasi ile taçlandıracağız” dedi.

"Bunun devam edeceğine olan inancımız tam"

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ise, Nazlıaka’yı Kuşadası’nda görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek “Kentimizde örgütümüz, ilçe belediyemiz ve büyükşehir belediyemiz ile sağladığımız uyumun vatandaş memnuniyetine yansıdığını görmek bizler açısından gurur verici. Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel, ilk yılı olmasına rağmen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun da desteği ile önemli işlere imza atıyor. Bunun devam edeceğine olan inancımız tam” diye konuştu.

"Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ediyoruz"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise Kuşadası seçmeninin kendilerine güvendiği ve bu güveni boşa çıkarmamak için canla başla çalıştıklarını ifade etti. Kuşadası halkının CHP’ye oy verdiğine ancak bu durumun örgütte ve belediye yönetiminde bir rehavete neden olmadığına dikkat çeken Başkan Ömer Günel “Hedefimiz parti oyumuzu yüzde 10-15 oranında arttırmak. Bunun için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.