Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

"Plansızlık Ticaret Zincirinde Esnafı Esnafla; Esnafı Halkla Karşı Karşıya Getirecek”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Plansızlık ticaret zincirinde esnafı esnafla; esnafı halkla karşı karşıya getirecek. Esnaf yüzde 8 KDV ile faturayı kesmiş. Şimdi esnafa KDV’yi yüzde 1’e hemen indirin diyorlar. Esnafı tehdit edeceğinize yüzde 8 ile yüzde 1 arasındaki KDV iadesini en kısa sürede yapacağınızı esnafa açıklayın." dedi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP Sözcüsü Öztrak, "Temel gıdada KDV'nin % 8'den % 1'e indirilmesi CHP'nin ve Sayın Genel Başkanımızın önerisi. Hükümet geç de olsa, diğerleri gibi, bu önerimizi de uyguladı. Ama burada da işin önünü arkasını hiç düşünmemişler. Esnafla görüşmeden, "ben yaptım oldu" anlayışıyla adım atmışlar.

Plansızlık ticaret zincirinde esnafı esnafla; esnafı halkla karşı karşıya getirecek. Esnaf %8 KDV ile faturayı kesmiş. Şimdi esnafa KDV’yi %1’e hemen indirin diyorlar. Esnafı tehdit edeceğinize %8 ile %1 arasındaki KDV iadesini en kısa sürede yapacağınızı esnafa açıklayın." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.