Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu Koca Dünya MHP lideri Bahçeli bugünün gündemi HAVA HAREKATI

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: 6'lı Metin Düzeltmesinden Ortakların Haberdar Mı?

-CHP Genel Merkez binasına, iktidarın bazı soruları yanıtlaması istemiyle pankart asılırken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da "Ses ver Kılıçdaroğlu" başlığıyla hazırladığı bir grafikte aralarında "Metni AB büyükelçisine düzelttirmenden ortaklarının haberi var mı?" sorusunun da bulunduğu 4 soru sordu.

ANKARA(ANKA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ses ver Kılıçdaroğlu" başlığıyla hazırladığı bir grafikte CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na aralarında "Metni AB büyükelçisine düzelttirmenden ortaklarının haberi var mı?" sorusunun da bulunduğu 4 soru sordu.

CHP Genel Merkez binasına, iktidarın bazı soruları yanıtlaması istemiyle pankart asmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da yaptığı açıklamada CHP'ye yönelik dört soru sordu. "Ses ver Kılıçdaroğlu" cevap verilmesi istenen sorular şöyle:

"-Abisi terörist olan ortağın HDP Milletvekili Musa Piroğlu'nun TÜRK POLİSİNE HAKARETİNE tepkin olacak mı?

-ABD Merkez Kuvvetler Komutanı'nın görev gelir gelmez YPG Terör Örgütü elebaşı FERHAT ABDİ ŞAHİN İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA, ortaklarından onay almadan herhangi bir görüş beyan edecek misin?

-Altılı masa sonrası imzalanan mutabakat metnini; partindeki eski bir büyükelçi ile AB ÜLKELERİNDEN BİR BÜYÜKELÇİYE düzelttirmek için gönderdin mi? Ortaklarının bundan haberi var mı?

-15 Temmuz öncesi; FETÖ ELEBAŞININ TALİMATLARINI muayenehanede alıp Parti Genel Merkezi'nden telefon açtın mı?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.