Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Soylu'dan Millet İttifakı'na: Polise Küfredeni Kınayın!

-Terörist Ecevit Piroğlu’nun ağabeyi HDP Milletvekili Musa Piroğlu Türk Polisi’ne “şerefsiz” dedi. Olaya tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Kılıçdaroğlu ve yamaklarından ortağı HDP’li için tek bir söz çıkmadı. Bekliyoruz. Yoksa bunu da mı büyükelçiye soracaksınız?" dedi.



ANKARA (ANKA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile "yamaklarının"  polise "şerefsiz" diyerek küfreden HDP Millevtekili Musa Piroğlu'nun bu tavrı konusunda açıklama yapmasını beklediklerini bildirdi.

-ŞEHİT BACISINDAN SONRA BU KEZ POLİSE KÜFÜR

Terörist Ecevit Piroğlu’nun ağabeyi HDP Milletvekili Musa Piroğlu Türk Polisi’ne “şerefsiz” dedi. Olaya tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Kılıçdaroğlu ve yamaklarından ortağı HDP’li için tek bir söz çıkmadı.
Bekliyoruz. Yoksa bunu da mı büyükelçiye soracaksınız?" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, "Polis istismarına da soyunan Kılıçdaroğlu için her söz, bir öğün" açıklamasında bulundu.

-KILIÇDAROĞLU VE ARKADAŞLARI BEKLENİYOR...

Bu ilk açıklamasından sonra bu kez sosyal medya hesabından ikinci kez paylaşımdan bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "HDP Milletvekili Musa Piroğlu’nun Polisimize hakaret ettiği video kamuoyuna düşeli 40 saat oldu. Hala kimseden ses yok. Polis istismarı yapıp da, ortağınız HDP’li vekil Polise hakaret edince başını kuma gömmek yok. Bekliyoruz..." diyerek CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na bir hatırlatmada daha bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.