Öne Çıkanlar diyarbakır Kent Ayyuka azerbaycan istanbul eNBE çin türkiye CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Rino virüs Shu Jueting

Tanju Özcan İttifak-Mittifak Dinlemedi, "Damardan" Daldı !!!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a kentteki Suriyelilerle ilgili açıklamalarından sonra bazı tepkiler yöneldi. Tepkilerin bir bölümünün Fetöcü ve HDP'lilerden gelmesi üzerine Başkan Tanju Özcan, ittifak "hassasiyetlerini" bir tarafa bırakıp, kendisine tepki gösteren kaçak fetöcü ve HDP'lilere açtı ağzını yumdu gözünü...


-Tanju Özcan'ın HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay'ın "Su, bırakın insanı her canlı için bir haktır. Bir yerel yönetici nasıl böyle konuşabilir? Utanç verici" şeklindeki tvitini "Ağababalarına sor, beni iyi tanırlar..." diye terslemesi sosyal medyayı sarstı.

ANKARA(ANKA) - CHP'liler ve İYİ Partililer daha önce kendilerine HDP'den yöneltilen hakaretlere sessiz kalıp içlerine sindirmişlerdi. Ancak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kenteki Suriyelilerle ilgili sözlerinden sonra "insan hakları hassasiyetine" kapılıp kendisine sataşan kaçak fetöcü ve HDP'lilere sözünü esirgemedi. Özcan'ın kendisine mesaj çeken siyasilere ve teröristlere verdiği cevaplar gündem oldu.

CHP ve İYİ Parti, kendilerine HDP'den yönelen hakaret ve sövgüleri "siyaset" çerçevesinde görüp içlerine sindirmişlerdi.

Tanju Özcan'a önce HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay "Su, bırakın insanı, her canlı için haktır. Bir yerel yönetici nasıl böyle konuşabilir. Utanç verici. Mülteciye nefret söyleminiz, dışlamanız, ayrımcılık yapmanız kolay. Hiç savaş tezkerelerine, iktidarın IŞİD'le, Taliban'la iş tutmasına sözünüz oldu mu?" şeklinde mesaj attı. Bu kez siyasi hassasiyeti bir tarafa bırakan Özcan'ın HDP'linin mesajını menşınlayarak verdiği "Ağababalarına sor, onlar beni iyi tanırlar..." cevabı sosyal medyayı adeta sarstı:

-İTTİFAKA MOLA

Alman sarayının kapı girişinde ödül alan ve bu ülkede kaçak olarak bulunan Can Dündar'ın "Sayın Başkan, Dilerim hiç bir zaman, savaşta yanan bir ülkeden canınızı, ailenizi kurtarıp başka bir ülkede 'misafir' olmak ve böyle düşmanca dışlanmak durumunda kalmazsınız" mesajını da menşınlayan Tanju Özcan, buna da şöyle cevap verdi:

-"Akıl alacağım son insan, memleket sevdalılara Silivri zindanlarında yargılanırken yurtdışına kaçan Can Dündar'dır. Biz herşeyin bedelini ödemeye hazırız... Kaçmadan... Memleketimizde..."

-SATAŞACAĞINA PİŞMAN ETTİ

Tanju Özcan, kaçak fetöcü Emre Uslu'nun iki tvitine verdiği cevapla da dikkat çekti. Emre Uslu'nun "Ülkede hukuk olsa bu zoytirik bir gün dışarıda gezemez. Açık ve net olarak nefret suçu işliyor ama kimsenin bir şey söylediği yok. Üstelik halen belediye başkanı. Kayyım atayacaksan işte bunlara ata süslü sülüüüü" şeklindeki insan hakları temalı mesajına Tanju Özcan, "Şerefsiz fetöcü sen değil feriştahın gelse birinize eyvallahım yok" dedi. Özcan yanıtına şöyle devam etti:

-"Vatan severim, çağrını hükümet duydu. Ne yapar bilmiyorum ama sizin gibi inine saklanan hain değilim. Bedel ödeyeceksem kendi ülkemde öderim."

CHP, HDP ve İYİ Parti, SAADET ile bazı küçük partilerin oluşturduğu Millet İttifakı'nın destekçisi Emre Uslu, Özcan'a "Kemalizmin bağrında nasıl iğrenç bir ırkçılık taşıdığını CHP'li Tanju Özcan sayesinde bir kez daha gördük. Özcan @kiliçdarogluk 'nin ısrarla üstüne beton kapak kapatmaya çalıştığı Kemalist lağımı patlattı. Her yerden nefret, kin öfke akıyor" derken şu cevapla karşılaştı:

-"Yüreğin yetiyorsa terörist ağababanı da al, inlerinizden çıkıp gelin bunları yüzüme söyleyin... Hain şerefsizler, Amerikan kuklaları. Bunlar peşinizi bıraksa bile bizim gibi Kemalistler tıpkı dün olduğu gibi sizin gibi hainlerin peşini asla bırakmayacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.