Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

“Terör Örgütlerinin Başını Ezerek Vatandaşlarımızın İstikbal Kaygısını Ortadan Kaldırdık”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatan topraklarının her karışını eserlerimizle donattık, terör örgütlerinin başını ezerek vatandaşlarımızın istikbal kaygısını ortadan kaldırdık." dedi. 

ANKARA (ANKA) -Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz 20 yılda, ülkemize kazandırdığımız demokrasi ve kalkınma altyapısı sayesinde pek çok sınamayı başarıyla verdik” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.

Konuşmasına toplantıya katılanları selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ramazan ayı boyunca 81 ilimizin tamamında teşkilatlarımız tarafından gerçekleştirilen iftar ve sahur programları için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gündüz başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar süren bu programlar, salgın döneminde mesafeli durmak mecburiyetinde kaldığımız milletimizle yeniden hasret giderme, yeniden kucaklaşma vesilesi oldu. Genel merkezimizle, il ve ilçe teşkilatlarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla seferberlik ruhuyla çalıştığımızda milletimizin gönül kapılarının bize açık olduğunu gördük. İnşallah bu tempoyu asla düşürmeden, sürekli yeni araçlar ve yöntemlerle zenginleştirerek çalışmalarımızı 2023 Haziran’ına kadar sürdüreceğiz” diye ekledi.  

“VATAN TOPRAKLARININ HER KARIŞINI ESERLERİMİZLE DONATTIK”

Bu seçimlere, küresel krizlerin dünyadaki yönetim ve ekonomi sistemini kökünden sarstığı bir dönemde girildiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk işareti 2008 küresel finans kriziyle başlayan, salgınla yeni bir merhaleye ulaşan bu büyük sarsıntının, Ukrayna-Rusya savaşıyla güvenlik boyutu da kazandığını belirtti.

Küresel krizin Türkiye’nin önüne, tehditler yanında önemli fırsatlar da çıkardığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçtiğimiz 20 yılda, ülkemize kazandırdığımız demokrasi ve kalkınma altyapısı sayesinde pek çok sınamayı başarıyla verdik. Vesayet düzeniyle ve darbe heveslileriyle mücadele ederek millî iradenin üstünlüğünü tartışmasız bir şekilde tesis ettik. Ülkemizin asırlık geri kalmışlığını ortadan kaldıracak eser ve hizmetleri her alana teşmil ederek adım adım hayata geçirdik. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, tarımdan spora, tüm dış politika her alanda milletimizin en üst standartlarda hizmet alabileceği imkânları sağladık. Vatan topraklarının her karışını eserlerimizle donattık” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.