Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Ülkü Ocakları'ndan "Tifüs"e Anlayacağı Dilden Cevap: İngilizce Twitter Hesabı Açtılar

ABD'de parlamenter Dina Titüs eliyle FETÖ komplosuna maruz kalan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, haklarında kurulan tezgahı uluslararası topluma doğrudan anlatabilme ve kuruluşu daha yakından tanıtabilme amacıyla İngilizce Twitter hesabı açtı.



Ülkü Ocakları'nın İngilizce hesabı 15 saatte 2 bine yakın takipçi kazandı.

Ülkü Ocakları ABD'de FETÖ'yle ilişkisi kanıtlanan parlamenter Dina Titüs'ün, milliyetçi kuruluşu "terör örgütü" statüsüne çekmeye çalışan tasarısına tepki gösterdi.

Ülkü Ocakları İngilizce Twitter hesabından ilk olarak Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın 12 mesajlık şu "bilgiselini" paylaştı:

"ABD politikalarının bir görünen yüzü vardır bir de arka planda, asıl maksat ve hedefleri kapsamına alan insanlık dışı uygulamaları, sinsi ve illegal projeleri bulunmaktadır.

Çocukları terör eylemlerinde kullanan PKK/PYD/YPG’ye açıkça destek vererek silah ve teçhizat veren ABD yönetimi, geçmişte olduğu gibi bugün de savaşlarda ölen milyonlarca insanın sorumlusu, mazlumların gök kubbeyi inleten çığlıklarının ise en büyük sebebidir.

Bu yalın gerçeğe rağmen, ABD’nin terör örgütlerine kucak açarak onları himaye etmesi, ülkesinde FETÖ elebaşlarının cirit atması, samimiyetsizliğinin, pişkinliğinin ve iki yüzlülüğünün apaçık beyanıdır. PKK/PYD/YPG/FETÖ'yü koruyup, kollayan bir ülkenin neyine itibar edelim?

Sözde müttefik ABD’nin, Güney sınırımızda terör örgütleriyle neleri planladığına, Doğu Akdeniz’de karşımızda nasıl durduğuna, Batı Trakya'daki askeri yığınağa bakınca içi boşaltılmış, sütunları kırılmış bir hukuk ve demokrasi girdabında olduğunu açıkça idrak ediyoruz.

Türk milletinin göz bebeği olan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın faaliyetlerini, terör örgütü sıfatları ile bağdaştırmaya kalkan ABD Temsilciler Meclisi; Ermeni işgalciliğine destek veren ve Türk-İslam düşmanlarına kucak açan emperyalizmin merkezi bir yapısıdır.

Ülkü Ocaklarının araştırılması tasarısını hazırlayan Yunan kökenli Dina Titus adlı Türk düşmanı, Türk milletine karşı yürütülen faaliyetlerin başaktörü olarak yer alıyor. Okun geldiği yöne bakınca Türk milletine kurulan tuzakların hep aynı mahfillerden çıktığını görüyoruz.

Dina Titus, Azerbaycan’ın haklı mücadelesini verdiği Karabağ Savaşı’nda "Türk yapımı insansız hava araçlarında Amerikan teknolojisinin kullanımına ilişkin soruşturma" talep ederek, Ermeni yanlısı bir tutum takınmıştı.

Titus, bunların yanında, Türkiye’de üretilen İHA’ların ABD’nin çıkarlarını zora sokacağını belirterek ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan Türk İHA’larına ilişkin kapsamlı rapor sunulmasını isteyen tescilli bir Türk düşmanıdır.

Ülkü Ocakları ile ilgili tasarıyı sunan Dina Titus’un, FETÖ'nün manevi oğlu Enes Kanter ile tasarı öncesi görüştüğünün ortaya çıkması Ülkü Ocaklarının içte ve dışta ne denli bir saldırı altında olduğunun açık bir göstergesidir.

Bu muhasım odakların; Türklüğün yegâne muhafızları, dünyayı titreten ecdadın torunları, insanlığın değer ve vicdan neferleri olan Ülkücüleri hedef alması hiç şaşırtmamıştır. Ülkü Ocaklarını hedefe koyanlara karşı Türk-İslam davamızı nizam-ı âlem uğrunda sürdüreceğiz.

Ülkü Ocakları Türk milletinin 57. Alayıdır. 57. Alay Çanakkale’de albayından erine kadar şehit düşmüş birliğimizin adıdır. Eğer bir gençlik teşkilatı kendini böylesine ulvi bir yapıyla özdeşleştiriyorsa, o milletin geleceğinden asla endişe edilmez.

Ülkü Ocakları; Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey'in emrinde çift başlı Selçuklu Kartalı gibidir. Bir tarafı Doğu’ya diğer tarafı Batı’ya bakar. Doğu’da ve Batı’da, Türk milletini ufukların ötesine taşımak için mücadele etmektedir.
Yılmayacağız,
Yıkılmayacağız,
Başaracağız!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.