Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu Koca Dünya MHP lideri Bahçeli bugünün gündemi HAVA HAREKATI

Bakan Koca: "Aktif Hasta Sayımız Artıyor"

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca,"Bugün tespit edilen 6.876 yeni hastamız var. Aktif hasta sayımız artıyor." dedi. 

Türkiyede koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 474.606'ya yükseldi. Bugün tespit edilen yeni hasta sayısı 6.876 oldu. Ağır hasta sayısı 4.217'ye yükseldi. Toplam can kaybı ise 13.014 oldu. Son 24 saatte ise 174 kişi hayatını kaybetti, 3.291 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca sosyal medya hesabından koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; Bugün tespit edilen 6.876 yeni hastamız var. Aktif hasta sayımız artıyor. Salgının seyri kadar bizim tedbirlere uyumumuz da kısıtlamalar konusunda belirleyici olacak. Tedbirlere uyarsak kısıtlamalara gerek kalmaz. Birlikte mücadele edersek başarabiliriz." ifadelirini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.