Öne Çıkanlar Fan Jinshi ahmet bağran aksoy Galatasaray Taraftarlarını Uyardı Pepenin imza töreni Pepenin sözleşmesi Pepe imzaladı Pepe İçin İmza Töreni Düzenlendi Galatasaray Transfer Haberleri Koltuk Testçisi Galatasaray Tek Golle 3 Puanı Kaptı atatürkçü düşünce derneği 15 temmuz için ne dedi hülya avşar

Bakan Koca: “Son 10 Günde İse Vakaların Yüzde 52,3’ü İstanbul Kaynaklı”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Daha önce görülen vakaların yüzde 22,4’ü İstanbul’da idi. Son 10 günde ise vakaların yüzde 52,3’ü İstanbul kaynaklı. Bu durum yakın gelecekte tüm illerimizde yaşanabilecektir. Son 10 günde İstanbul’da vaka sayılarında yaklaşık 5 kat artış görülmesine rağmen hastaneye yatışlar yüzde 6,2 arttı." dedi. 

"10 günde vaka sayıları ülke genelinde iki katına çıkmış olmasına rağmen hastaneye yatışlarda %4,6 artış yaşanmıştır. Son 1 ayda vefat eden vatandaşlarımızdan 60 yaş üzeri olanlar tüm vefatların %87,21’idir. Bununla birlikte vakaların ise %16,81’i 60 yaş üzeri vatandaşlarımızdır.

Daha önce görülen vakaların %22,4’ü İstanbul’da idi. Son 10 günde ise vakaların %52,3’ü İstanbul kaynaklı. Bu durum yakın gelecekte tüm illerimizde yaşanabilecektir. Son 10 günde İstanbul’da vaka sayılarında yaklaşık 5 kat artış görülmesine rağmen hastaneye yatışlar %6,2 arttı.

Unutmayın, virüs mutasyona uğrasa da tedbirler değişmiyor. Kişisel tedbirler bugün dünden daha önemli bir duruma geldi. Endişelenmemeli ancak çok daha tedbirli olmalıyız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.