Öne Çıkanlar Arap Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı Çinde üniversite öğrenci sayısı Çinin yüzde kaçı Kovid19 aşısı oldu Çin Büyükelçiliği Çin Komünist Partisi Çin Devlet Sağlık Komisyonu Müdür Yardımcısı Li Bin Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian Çin Ticari Uçak Şirketi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı

Bakan Koca, "Yasalar Ve Toplum Olarak Şiddetin Karşısında Asla Aciz Kalmayacağız”

Kayseri’nin Develi ilçesinde görevli bir hekime silahlı saldırıda bulunan saldırganın yakalandığını bildiren Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Yasalar ve toplum olarak şiddetin karşısında asla aciz kalmayacağız." dedi. 

Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Kayseri’nin Develi ilçesinde görevli bir hekim arkadaşımız silahlı saldırıya uğradı. Çok sayıda sabıkası olan saldırgan yakalandı, arkadaşımız ambulansla hastaneye kaldırıldı. Az önce kendisiyle görüştüm. Yasalar ve toplum olarak şiddetin karşısında asla aciz kalmayacağız." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.