Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı türk silahlı kuvvetleri süt Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi HAVA HAREKATI DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ihracat diyarbakır beşiktaş 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

Türkiye'de Koronavirüs’ten Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 6 Bin 564 Oldu

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Bugün 200 laboratuvarda 117.113 yeni test yapıldı. Ağır hasta sayımızda artış devam ediyor. İyileşen hasta sayımız halen yeni hasta sayımızdan az. " dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 276.555'e yükseldi. Toplam can kaybı ise 6.564 oldu. Son 24 saatte ise 53 kişi hayatını kaybetti, 1.021 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Bugün 200 laboratuvarda 117.113 yeni test yapıldı. Ağır hasta sayımızda artış devam ediyor. İyileşen hasta sayımız halen yeni hasta sayımızdan az. Dönem mücadele ve tedbirde GÜÇ birliği dönemidir. Birlik olalım." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.