Öne Çıkanlar Kadın Venezüella Hakurk Senegal memurluk guatr Koronavirüs Hijyen uçuk bulaşıcı bir hastalık mı Dünya Epilepsi Günü çin Merhum Sakıp Sabancı

Türkiye'de Koronavirüs’ten Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 7 Bin 785 Oldu

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Ağır hasta sayımız 1.573’e ulaştı. Hastalarda zatürre oranı (%6.6) düşmeye devam ediyor. Bugün tespit edilmiş yeni hasta sayımız 1.721." dedi. 

Türkiye'de koronavirüs kaynaklı toplam vaka sayısı 309.790'na yükseldi. Toplam can kaybı ise 7.785 oldu. Son 24 saatte ise 74 kişi hayatını kaybetti, 1.241 kişi ise iyileşti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Koronavirüs vakası ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Ağır hasta sayımız 1.573’e ulaştı. Hastalarda zatürre oranı (%6.6) düşmeye devam ediyor. Bugün tespit edilmiş yeni hasta sayımız 1.721. Sağlıkçılarımız son derece özverili. Tedbirlere uyarak sağlık çalışanlarımızın yanında olalım." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.