Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

6 Eylül Haftası Cinemaximum Vizyon Filmleri

Eylül ayında birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapacak Cinemaximum, 6 Eylül haftası merak edilen filmleri vizyona getiriyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Kara Kutu (Black Box), Durgun Su (Stillwater), Best Sellers, Z, Sir-Ayet: Ölü Doğan, İnsanlar İkiye Ayrılır ve Elli Kelimelik Mektuplar sinemaseverlerle buluşuyor. 

 

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyonlara getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi 6 Eylül haftasında da yerli ve yabancı farklı türlerden yapımları sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Dramdan korkuya, maceradan gerilime, bilim kurgudan biyografiye kadar pek çok filmin vizyonda olacağı 6 Eylül haftası sinemaseverler merakla beklenen vizyondaki yerli ve yabancı filmlerin keyfini sürecek. Kara Kutu (Black Box), Durgun Su (Stillwater), Best Sellers, Z, Sir-Ayet: Ölü Doğan, İnsanlar İkiye Ayrılır ve Elli Kelimelik Mektuplar filmlerinin vizyonda olacağı 6 Eylül haftasının vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

6 Eylül haftası vizyonun öne çıkanları

  • Bu yılın merakla beklenen filmlerinden Kara Kutu (Black Box), Yann Gozzlan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu gerilim türünde bir film. Filmde, yetenekli bir kutu analisti olan Matthieu’un yeni bir uçağın ölümcül kazasının arkasındaki nedeni çözmeye çalışması konu ediniyor. 
  • Matt Damon’ın başrolünde yer aldığı Durgun Su (Stillwater), gerilim, dram ve suç üçgeninde geçiyor. Filmde, Bill adında bir babanın Marsilya'da okuyan kızının işlemediğini iddia ettiği bir cinayetin zanlısı olarak tutuklanması sonucu soluğu Fransa'da alması ve onun hikâyesini anlatıyor.
  • Günay Günaydın’ın korku filmi türündeki Sir-Ayet: Ölü Doğan filmi, beş yıl önce kaybettiği annesini sürekli rüyalarında görmeye başlayan ve anlam veremediği farklı olaylara da maruz kalan Hazal'ın, bu durumun üzerine gidip araştırmasıyla başından geçenleri konu ediniyor.
  • Gizem Karaca Ekmekçi, İlker Kızmaz, Tekin Temel, İlhan Şeşen, Derya Alabora gibi isimlerin oyuncu kadrosunda olduğu Elli Kelimelik Mektuplar,  27 Mayıs Darbesi’ni konu ediniyor. 27 Mayıs 1960 günü gerçekleşen darbede, Bayındırlık Bakanı olan Tevfik İleri’nin ailesinin yanından alınıp tutuklanması ve hikayesi anlatılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.