8.Uluslararası İpekyolu Film Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) tarafından düzenlenen T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen 8. Uluslararası İpekyolu Film Ödülleri ödül töreni, 07 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 15.00 da https://setem.org.tr/festival/ sitesi üzerinden çevrimiçi (online) olarak gerçekleşecek.

  

Kadim İpekyolu’nun  farklı kültürlerinden gelen  kısa film, belgesel ve animasyon kategorisindeki filmler  bu kez pandemi koşulları nedeniyle  çevrimiçi [Online) olarak, zamanın sonsuzluğuna emanet edilmiş İpek Yolu Kervanını bir kez daha kurmaya hazırlanıyor.

REKOR KATILIM...

Çin'den , İtalya'ya uzanan coğrafyada Kırgızistan, İran, Azerbaycan, Irak,  Yunanistan ,Suriye, Hindistan, Türkmenistan, Kazakistan, Pakistan’da   yaşayan sinema sevdalıları ürünleriyle; bu yıl 8. kez İstanbul’da düzenlenen İpekyolu Film Festivali'ne rekor sayıda katılım  gerçekleştirdi. 

Uluslararası ve ulusal alanda 3000 üzerinde  film sinema dünyasının usta isimlerinin jüriliğinde titiz bir çalışma ile tek tek değerlendirildi ve ödüle layık bulunan filmler seçildi.

Ulusal ve uluslararası kategoride tam 25 ödül sahiplerini bulacak  ve  sinemamızın deneyimli görüntü yönetmeni Aytekin Çakmakçı  SETEM Emek ödülünü alacak.

SETEM web sitesinden (https://setem.org.tr/festival/) çevrimiçi yayınlanacak ödül törenini Janset Paçal sunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.