Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Anne Hathaway Harrods’taki Haremlique Istanbul Corner’ında

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü oyuncu Anne Hathaway’in HBO Max’ta prömiyeri gerçekleşen Locked Down filminin tanıtımı için “Locked Down at Harrods” isimli bir video yayınlandı. Videoda Anne Hathaway tamamen Haremlique Istanbul ürünleriyle hazırlanmış bir yatak üzerinde ukulele çalıyor. 

2020 yılında Harrods mağazasında yerini alan Haremlique Istanbul’un videoda görülen ürünleri arasında Pierre Loti Nevresim Takımı ve Hasbahaçe Yatak Örtüsü yer alıyor. Locked Down, ayrılmak üzere olan bir çiftin Harrods mağazasında planladıkları bir soygunu konu alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.