Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Servis Şoförleri

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Cinemaximum Filmleri Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Cinemaximum, 11 Şubat Cuma vizyona girecek yeni filmlerle sinemaseverleri buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Malazgirt 1071, Uncharted, Nil'de Ölüm, Evlen Benimle, İsmetse Olur ve Bergman Adası filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte aynı anda vizyona getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi bu Cuma da farklı türlerden yerli ve yabancı yapımları sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Dramdan gerilime, animasyondan komediye önemli yapımların vizyonda olacağı 11 Şubat Cuma günü, sinemaseverler soluğu sinema salonlarında alacak. 

Malazgirt 1071, Uncharted, Nil'de Ölüm, Evlen Benimle, İsmetse Olur ve Bergman Adası filmlerinin vizyonda olacağı 11 Şubat Cuma gününün vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

11 Şubat Cuma vizyonunun öne çıkanları

Türklere Anadolu’yu vatan yapan Malazgirt Savaşı, tarihte ilk kez Malazgirt 1071 filmi ile Beyaz Perde’ye taşınıyor. 2506 Sinema ve TRT ortak yapımı olan başyapıt, Bilal Kalyoncu ve Özgür Bakar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Cengiz Coşkun, Vildan Atasever, Haluk Piyes, Caner Kurtaran gibi usta oyuncular rol alıyor. Çekimleri 7 hafta süren filmin, büyük bir çoğunluğu Konya’da resmedildi. CGV Mars dağıtım aracılığı ile sinemaseverle buluşacak olan bu tarihi film, Türkiye’de alışılagelmiş tüm savaş filmleri algısını değiştiriyor.


Aksiyon türündeki Uncharted, genç ve korkusuz Nathan Drake ile kıvrak zekalı ortağı Victor Sullivan'ın çıktıkları ilk hazine avında yaşadığı maceraları konu alıyor. Hazine avcısı Nathan Drake, efsanevi Güney Amerika altın şehri El Dorado'nun yerini bulabileceğine inanırken, bu yolda çetin bir mücadele vermesi gerekmektedir.


Kenneth Branagh'ın yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde yer aldığı Doğu Ekspresinde Cinayet'in devam filmi Nil'de Ölüm, Agatha Christie'nin 1937 yılında yayımlanan aynı isimli kitabından uyarlanırken sevilen dedektif Hercule Poirot'nun karşılaştığı yeni bir cinayet vakasını konu ediniyor.


Başrollerini Jennifer Lopez, Owen Wilson, Utkarsh Ambudkar'ın paylaştığı, Kat Coiro'nun yönettiği romantik komedi türündeki Evlen Benimle, iki yabancının evlilik kararını ekrana taşıyor. Lopez, filmde müziğin süper starı Kat Valdez rolünde, Owen Wilson ise matematik öğretmeni Charlie Gilbert rolünde, evlenmeye ve birbirlerini daha sonra tanımaya karar veren iki yabancıyı canlandırıyor.


Bir dönem TV ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programının yarışmacıları Ayça Ekin Beğen, Turan Özdemir, Melis Buse Betkayan'ın rol aldığı komedi türündeki İsmetse Olur, Kısmetli köyüne bir grup yabancının gelmesiyle gelişen olayları eğlenceli bir şekilde anlatıyor.


L’Avenir / Gelecek Günler, Eden, Goodbye, First Love / Elveda İlk Aşk ile tanıdığımız Mia Hansen-Løve’ın, 2021 Cannes’da Altın Palmiye için yarışan son filmi Bergman Adası, hem yönetmenin kendisine hem de Bergman’a göndermelerle dolu, aşk, kayıplar ve aynı zamanda sinema ve Bergman sevgisini ele alan alışılmadık bir dramı anlatıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.