Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor İzmir depremi Saadet Alpago kimdir Ayça Aykaç Kimdir? Muhbir

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Cinemaximum, sinemaseverleri 13 Mayıs Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Kurtuluş Hattı, Ejderham ve Ben, Jujutsu Kaisen 0: The Movie, Firestarter, Allah Yazdıysa Bozsun, Korku Takvimi, Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu, Vortex, Mefruh: Vahşeti Cin ve Ağustos Böceği ve Karınca  vizyonda sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. 

Pek çok filmi dünya ile birlikte vizyona getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi bu Cuma da farklı türlerden yerli ve yabancı yapımları sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Dramdan aksiyona, animasyondan gerilime önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverler sinemanın büyülü dünyasıyla buluşacak. Kurtuluş Hattı, Ejderham ve Ben, Jujutsu Kaisen 0: The Movie, Firestarter, Allah Yazdıysa Bozsun, Korku Takvimi, Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu, Vortex, Mefruh: Vahşeti Cin ve Ağustos Böceği ve Karınca filmlerinin vizyona gireceği 13 Mayıs Cuma gününün vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

13 Mayıs Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Atatürk’ün Nutuk’ta özellikle teşekkür ettiği telgraf memuru Hamdi Bey’in hayatından esinlenen Kurtuluş Hattı, Milli Mücadele sırasında Anadolu ile İstanbul arasındaki bağlantıyı koparmaya çalışan işgal kuvvetlerine karşı korunan bir grup vatanseverin hikayesini konu alıyor.

Her yaştan animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek Ejderham ve Ben, genç gümüş ejderha Ateş Drake ile Ben adlı bir çocuğun dostluğunu konu alıyor. İkili ejderhaların diyarı Cennet Vadisi’ne ulaşabilmek için nefes kesen bir serüvene çıkıyor.

Anime tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Jujutsu Kaisen 0: The Movie, Lanetli Ruh'un kontrolünü ele geçiren Yuta Okkotsu’nun gücünü kontrol edebilmek için Jujutsu Büyücüleri’nden yardım istediği bir kurguyla izleyicinin beğenisine sunuluyor.

Stephen King'in aynı isimli romanından uyarlanan Firestarter, sıra dışı pirokinezi güçlerine sahip bir kızın, kendisini ve ailesini ele geçirip kontrol etmek isteyen kötü güçlere karşı korumak için verdiği savaşı konu ediniyor. 

İlk ve tek aşkı mektup arkadaşıyla bağlantısını seneler önce kaybeden Irmak, en yakın arkadaşının nişanına katılıyor. Başrollerini Gonca Vuslateri, Burak Yamantürk ve Öznur Serçeler’in paylaştığı Allah Yazdıysa Bozsun, bu üçgen arasında gelişen beklenmedik olaylar dizisini beyazperdeye taşıyor.

Korku Takvimi’nde kimsesiz büyüyen ve en büyük hayali ünlü bir oyuncu olmak olan Hülya, nihayet beklediği teklifi aldığında kendisini bir anda bilmediği ve anlam veremediği olaylar zincirinin içerisinde bulur. Artık tek hayali başrol olmak değil, içine düştüğü karmaşık labirentten kurtulmaktır. 

Yönetmen koltuğunda aynı zamanda filmin senaryosuna da imza atan Burhan Keskin’in yer aldığı Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu, bir grup insandan intikam almaya çalışan bir cinin hikayesini ekrana taşıyor.

 

Önce beyin kanaması geçiren sonrasında ise Covid’e yakalanan Gaspar Noé, son filmi Vortex’te kendi ölümlülüğü hakkındaki düşünceleriyle izleyiciye zihnini açıyor. Film, yaşlılık ve bunamadan dertli ancak sevgi dolu bir çiftin hayatının son günlerine odaklanıyor.

Mefruh: Vahşeti Cin, yeni kurdukları medya kanalına içerik üretmek için 1977 yılında bir dizi paranormal vahşet olayına sahne olan Rum köyüne gitmeye karar veren ekibin başından geçen sıra dışı olayları konu alıyor.

Hayalperest, eğlence düşkünü ve tembel ağustos böceği ile çalışkan karıncanın masalını hepimiz biliriz. Ağustos Böceği ve Karınca animasyonu, alışık olduğumuz hikayeyi yepyeni bir kurgu ve heyecan dolu bir macera örgüsüyle sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.