Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Yeni Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Cinemaximum, sinemaseverleri 17 Haziran Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Asi Prenses (Pil's Adventures), Senkronik (Synchronic), Son Seans: MTTH, 41 Kere Maşallah, Okul Tıraşı, Geçmişe Dönüş (Memory), Mühr-ü Musallat – Perihan ve Yaşamaya Bak (C’mon C’mon) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. 

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Bilim kurgudan komediye, animasyondan korkuya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverler farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Asi Prenses (Pil's Adventures), Senkronik (Synchronic), Son Seans: MTTH, 41 Kere Maşallah, Okul Tıraşı, Geçmişe Dönüş (Memory), Mühr-ü Musallat – Perihan ve Yaşamaya Bak (C’mon C’mon) filmlerinin vizyona gireceği 17 Haziran Cuma gününün vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

17 Haziran Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

 

Hem çocukların hem de animasyon tutkunlarının beğenisini kazanacak Asi Prenses (Pil's Adventures), küçük bir yetim olan Pil’in hikayesini anlatıyor. Film, Roc-en-Brume şehrinin sokaklarında yaşayan Pil’in, üç evcilleştirilmiş gelinciğiyle ve prenses elbisesi giyerek kılık değiştirmesiyle çılgın bir maceraya atılmasını konu ediniyor.

Justin Benson ve Aaron Moorhead’in yönetmen koltuğunu paylaştığı bilim kurgu filmi Senkronik (Synchronic), New Orleans'ta iki sağlık çalışanının, gizemli bir kimyasalla ilişkilendirilen korkunç cinayetler sonrası değişen hayatlarını konu ediniyor.

Korku üçlemesinin son filmi Son Seans: MTTH, çocukluğunda yaşadığı ebeveyn travması sebebiyle psikolojik sorunlar yaşayan Selim'in, rutin hayatına devam ederken bir yolculuk esnasında fobilerinin beklenmedik şekilde tetiklenmesi sonucu gelişen olayları konu ediniyor.

Ahmet Kapucu’nun yönettiği; Ulaş İnan Torun, Ekin Türkmen ve Asuman Dabak gibi usta isimlerin rol aldığı kahkaha tufanına yol açacak 41 Kere Maşallah, aşık olduğu Pelin'e kavuşabilmek için daha önceden kendisine yapılan büyüden kurtulmaya çabalayan Naci'nin hikâyesini anlatıyor.

Gerilim ve aksiyon tutkunlarını sinemaya çekecek Geçmişe Dönüş (Memory), peşindekilerden kurtulmak için çok geç olmadan yıllardır kazandığı becerilerini kullanmak zorunda olan bir suikastçının hikayesini konu ediniyor. Film, hafıza kaybı yaşayan kiralık bir suikastçı olan Alex’in emekli olmadan önce son bir görevle mücadele edişini anlatıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.