İlk Seans: NMSM’nin Başrol Oyuncusu Konuştu

Hann Yapım’ın 11 Mart Cuma günü vizyona girecek  olan filmi İlk Seans: NMSM’nin başrol oyuncusu Eylül Ezgi Yılmaz çekimlerde yaşadığı korkuyu anlattı.

Metronun karanlık tüneli en cesuru bile korkutur

60 dakikalık versiyon ve sadece 14 gün vizyonda kalma kararıyla Türkiye’de bir ilke imza atan filmin başrol oyuncusu Eylül Ezgi Yılmaz yaptığı açıklamada en cesur insanın bile korkularının olduğundan bahsetti. “Çekimler psikolojik olarak çok zor geçti. Benim için setin en benzersiz ve ilginç anları başlı başına tüm hikayenin metro istasyonunda geçmesiydi. Metronun içerisinde gerçekten kayboluyorsunuz ve tünelin uçsuz bucaksız karanlığı sizi içine çekiyor. Tünelde, rayların arasında tek başıma olmak Eylül olarak da beni korkuttu. En cesur benim diye övünen kişi bile o karanlıkta ve yalnızlıkta tedirginlik yaşar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.