Öne Çıkanlar kosgeb çin 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste 2020 CEV Şampiyonlar Ligi 24 Haziran seçimleri Alpay Karadağ İyi Parti Kulp

İlk Seans: NMSM’nin İlk Seansı Sevenleriyle

Yapımcılığını Hann Yapım’ın yönetmenliğini ise Gökhan Murat Toktamışoğlu’nun üstlendiği korku üçlemesinin ilki ‘İlk Seans: NMSM’nin özel gösterimi Zorlu Center Cinemaximum yapıldı.

Bu özel gösterime filmin yönetmeni Gökhan Murat Toktamışoğlu ve başrol oyuncusu Eylül Ezgi Yılmaz katılarak sürpriz yaptı. Sinemaseverlerle sohbet edip film hakkında konuşan ikili, daha sonra hep birlikte filmi izledi.

11 Mart Cuma (yarın) sinemaseverlerle buluşacak “İlk Seans: NMSM” sadece 14 gün vizyonda kalacak.

İlk Seans: NMSM

Üçleme serisinin ilk filmi olan İlk Seans: NMSM’nin adı fobilerin baş harfinden oluşuyor. Niktofobi; Karanlıktan korkma / Mizofobi; Kirlilikten korkma / Skiofobi; Gölgelerden korkma / Musofobi; Fareden korkma.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.