Öne Çıkanlar galatasaray Covid19 Koronavirüs rusya chp terörist Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar enflasyon AİLE bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

"Kilit"İn Özel Gösterimi, Ünlü İsimlerin Katılımıyla Akmerkez'de Gerçekleşti!

27 Ağustos’ta vizyona girmeye hazırlanan polisiye gizem filmi “Kilit”in, 23 Ağustos Pazartesi akşamı Akmerkez’de düzenlenen özel gösterimi, oyuncuların yanı sıra ünlü isimlerin ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

 

Özel gösterimde, büyük bir merakla beklenen filmi ilk izleyenler arasında İdil Fırat, Ömer Faruk Sorak, Aslı Perker, Tuna Kiremitçi, Betül Arım, Melissa Karagöz, Zeynep Özyağcılar, Ekin Mert Daymaz, Tuan Tunalı, Miro Gerede Erkaya, Gün Akıncı gibi isimler vardı. Gösterim öncesinde filmin oyuncularından Mert Fırat, Melisa Aslı Pamuk, Mustafa Alabora, Tuğçe Karabacak ve Gökhan Tevek ile yönetmen Adil Oğuz Valizade ve yapımcı Arif Valizade basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, Alabora “Aşı olun!” mesajıyla hayatın normale dönmesinde aşılanmanın önemine dikkat çekti.

  

 

Aynı sabah farklı koğuşlarda on mahkûmun birden ölü bulunduğu bir cezaevinde yaşananların izini süren polislerin sürükleyici hikâyesini konu alan film, izleyicilere adalet, iyilik, empati ve merhamet kavramlarını yeniden sorgulatıyor. “Kilit” filmi için sinemalarda satılacak her biletin belli bir oranı, İhtiyaç Haritası’nın Bir Destek Bir Yuva kampanyasına aktarılacak.

   

"KİLİT" FİLMİNİN FRAGMANI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.