Masal Zamanı Filminin Afiş Ve Fragmanı Yayınlandı

Pandemi sonrası vizyona girecek olan fenomen çocukların başrolünde yer aldığı ilk çocuk filmi ‘Masal Zamanı; Melez Prenses’ filminin afişi ve fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını Kubilay Güleçoğlu’nun  üstlendiği yönetmen koltuğunda Kubilay Güleçoğlu- Burak Kahraman’ınoturduğu oyuncu kadrosuna Lavinya Ünlüer, Kaan Yılmaz, Ebrar Demirbilek, Özkan Sağın, Ataberk Mutlu, Nisan Aktaş, Maya Başol, Nergis Kumbasar, Hakan Hatipoğlu, Billur Yazgan gibi Türkiye’nin fenomen çocukları ve ünlü isimlerinin bulunduğu filmin merakla beklenen afişi ve fragmanı yayınlandı.

 

 

Dokuz yaşındayken annesinin bir masal kahramanı olduğunun öğrenen Melisa’nın  başından  geçenleri anlatan ‘Masal Zamanı; Melez Prenses’  filmi 21 Ocak 2022’de sinema izleyicisiyle buluşacak.. 

 

Her biri sosyal medyada 1 milyonun üzerinde takipçisi olan çocuk oyuncularının rol aldığı filmin fragmanı paylaşıldığı andan itibaren büyük bir etkileşim alıp yankı uyandırdı..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.