Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Şimdi Yandık Filminden Türk İşi Kutlama

Hikayesi ve dev prodüksiyonuyla yılın en çok merak edilen yapımı olan ‘Şimdi Yandık’, son set gününü baklava ile kutladı.

Yapımcılığını H. Hakan Eren’in yaptığı yönetmenliğini ve senaryosunu Onur Aldoğan’ın üstlendiği ‘Şimdi Yandık’ filminin kamera önün kadar arkası da eğlenceli geçti. 4 Hafta da çekimleri tamamlanan filmin son set günü ise Türk işi bir kutlamaya ev sahipliği yaptı. Tüm oyuncuların ve set ekibi son set gününde yapımcının sürpriziyle karşılaştı. 10 tepsi baklavayla son gün kutlaması yapan ekip, “Tatlı güldüreceğiz, gülmekten şeker komasına gireceğiz” diyerek espri yaptı.

 

Vodvil komedisi artık Türkiye’de

Ersin Korkut, Tarık Pabuççuoğlu, Nazlı Tosunoğlu, Orçun Kaptan, İrfan Kangı, Murat Akkoyunlu, Uğur Serhan, Sinan Taşkan, Seda Demir ve Esra Sönmezer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Şimdi Yandık filmi, Türkiye’nin ilk vodvil komedisi olma özelliği ile de sektöre heyecan kattı. Yapım, vodvil komedisi ile Türkiye’nin usta komedyen ve tiyatrocularını bir araya getirdi.

 

Şimdi Yandık filmi 3 Haziran da vizyona giriyor.

 

‘Şimdi Yandık’ Hikaye

Aynı evde yaşayan 3 eski arkadaşın gün boyunca başından geçen komik olayların karşılıklı ilişkiler üzerinden anlatıldığı ve komşu, mahalleli ve akla gelmeyecek bir sürü karakterin aynı gün içinde eve gelmesiyle tımarhaneye dönen ev ortamında geçen kahkaha garantili bir durum komedisi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.