Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Zamanda Tutsak (OLD) Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

M.Night Shayamalan’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve başrollerinde Gael García Bernal’in rol aldığı, 2021 yılının en çok merak edilen filmlerinden biri olan Zamanda Tutsak (OLD) filminin fragmanı ve filme ait görselleri yayınlandı.

Bu yıl, vizyoner yapımcı M. Night Shyamalan, tropik bir tatil yapan ve birkaç saatliğine dinlendikleri kuytu bir plajın bir şekilde hızla yaşlanmalarına neden olduğunu ve tüm hayatlarını bir güne indirgediğini fark eden bir aileyi konu alan tüyler ürpertici gizemli, yeni bir gerilim filmini sunuyor.

 

Filmde etkileyici bir uluslararası oyuncu kadrosu yer alıyor. Altın Küre ödüllü Gael García Bernal (Amazon’daki Mozart in the Jungle), Vicky Krieps (Phantom Thread), Rufus Sewell (Amazon’daki The Man in the High Castle), Ken Leung (Star Wars 7: Güç Uyanıyor), Nikki Amuka-Bird (Jüpiter Yükseliyor), Abbey Lee (HBO’daki Lovecraft Country), Aaron Pierre (Syfy’daki Krypton), Alex Wolff (Ayin), Embeth Davidtz (Ejderha Dövmeli Kız), Eliza Scanlen (Küçük Kadınlar), Emun Elliott (Star Wars 7: Güç Uyanıyor), Kathleen Chalfant (Showtime’daki The Affair) ve Thomasin McKenzie (Tavşan Jojo).

 

Zamanda Tutsak, bir Blinding Edge Pictures yapımı. Filmin yönetmeni, yapımcısı ve Pierre Oscar Lévy ile Frederik Peeters’ın çizgi romanından uyarlanan senaryosunun yazarı M. Night Shyamalan. Filmin diğer yapımcıları Ashwin Rajan (Glass, AppleTV+’daki Servant) ve Marc Bienstock (Glass, Parçalanmış). Filmin idari yapımcısı Steven Schneider.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.