Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat abd

Adese, Talihlilere Otomobillerini Teslim Etti

Adese ve P&G’nin düzenlediği kampanya kapsamında Toyota ve Hyundai marka iki araba ile birlikte 554 hediye sahiplerini buldu.

Toyota C-HR ve Hyundai I20 marka otomobiller, Adese ve P&G işbirliğinde yapılan kampanyanın galiplerine teslim edildi. Otomobiller, Kulesite Adese’de yapılan törenle yeni sahiplerine verilirken, 554 şanslı müşteri de hediyelerini Adese mağazalarından aldı.

Adese Genel Müdür Vekili Ahmet Özkürkçüler, “P&G’nin 30’uncu yılına özel düzenlediğimiz ve 555 hediye dağıttığımız kampanya ile Anneler gününde başlayan elektrikli ev aletleri alışverişlerine özel düzenlediğimiz kampanyalarımızda büyük ödül olan otomobilleri talihlilerimize teslim ettik. Hediyelerin talihlilerimize hayırlı olmasını ve güzel günlerde kullanmalarını diliyorum” diyerek tüm Adese müşterilerine teşekkür etti.

Kampanyaya Konya’dan katılan ve 2016 model Toyota C-HR marka otomobil kazanan Orhan Kurhan, Adese’den yıllardır alışveriş yaptığını belirterek “Adese Kart ile yapmış olduğum alışveriş sonucu farkında olmadan kampanyaya katılım sağlamışım. Bana telefonla haber geldiği zaman gerçekten inanamamıştım, ama doğruymuş. Böyle bir kampanya düzenledikleri için Adese ve P&G’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

2017 model Hyundai I20 marka otomobilin talihlisi, kampanyaya Afyonkarahisar’dan katılan Osman Ak ise “Beni ilk aradıklarında inanamadım, ama sonra gerçek olduğunu anladım. Otomobil bana çıktığı için çok mutluyum” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.