AgeSA Hayat ve Emeklilik’e Yeni Genel Müdür Yardımcısı

Sabancı Holding ve 200 yıla yaklaşan geçmişiyle Avrupa’nın köklü sigorta şirketlerinden Ageas’ın iştiraki olan AgeSA’da üst düzey bir atama gerçekleşti. Pazarlama ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna, İş ve Ürün Geliştirme Grup Müdürü olarak görev yapmakta olan Roşan Dilek atandı.

Bireysel emeklilik sektörünün lider kuruluşlarından AgeSA’nın Pazarlama ve Strateji Genel Müdür Yardımcılığı görevine Roşan Dilek atandı. 2017 yılından bu yana AgeSA İş ve Ürün Geliştirme Grup Müdürü olarak görev yapan Dilek, yeni görevine 9 Temmuz itibariyle başladı. 

Roşan Dilek Kimdir?

Lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünde tamamlayan Dilek, iş hayatına medya sektöründe başladı. Farklı gazete ve dergilerde çalıştıktan sonra İTÜ ve Louis Pasteur Üniversitesi’nde “Bilim Toplum Teknoloji” alanında yüksek lisansını tamamladı; 2003 yılında da Oxford Üniversitesi’nde Yönetim Araştırmaları alanında yüksek lisans programını bitirdi. Dilek, yüksek lisans eğitimlerinin ardından Tübitak’ta çalışmaya başlayarak pek çok kuruma proje ve  danışmanlık yaptı. Sonrasında TEB’de İş Süreç Yöneticisi görevini üstlenen Dilek, 2012 yılında AgeSA’da Strateji ve Değişim Yönetimi Danışmanı olarak göreve başlayarak çeşitli görevlerde yer aldı. 2017 yılından beri de İş ve Ürün Geliştirme Grup Müdürü olarak görev yapıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.