Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

ASELSAN 1975 İle Birbirinden Farklı Temadaki Logolu Ürünler Tüm Türkiye’de Satışta

ASELSAN, fiziki ve dijital platformlarda satışa çıkaracağı logolu ürünlerini halkla buluşturuyor. Birbirinden farklı kategori yer alan ürünlerde Türk Bilim İnsanlarından Matematiğe ASELSAN ürünlerinden, Mühendisliğe kadar bir çok konsept yer alıyor, görme ve işitme engelliler için ayrı bir seri hazırlayan ASELSAN, farkındalık koleksiyonu ile toplumsal duyarlılık gösteriyor. ASELSAN 1975 Mağazasından elde edilecek gelirler ASİL Derneği ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

ASELSAN, yoğun istek üzerine logosunun yer aldığı ürünleri altı farklı konsept tasarımda buluşturuyor. Hikâye ve ürünün bir araya geldiği tasarımlarda, değerli Türk Bilim insanlarının kahramanlaştırıldığı, farklı teknolojik terimlerin ve formüllerin açıklandığı, işaret dilinin ve Braille alfabesinin kullanıldığı çeşitli konseptler yer alıyor. ASELSAN 1975’te ASELSAN’ın teknolojik çözümlerinin ve bir yıl önce ASELSAN tarafından faaliyete geçirilen, gelecek nesillere teknoloji okuryazarlığı alışkanlığını aşılamayı hedefleyen Tekno Macera platformunun sevimli robot karakteri ASEL’in de yer aldığı ürünler satışa sunuluyor.

Özenle Düşünülmüş Tasarımlar Macunköy Yerleşkesinde ve Dijitalde

Çeşitli konseptlere göre üretilmiş çanta, şapka, tişört, polar hırka, mont gibi tekstil ürünleri, kırtasiye ürünleri, kupa, termos gibi günlük kullanıma yönelik ürünler ve daha birçok ürün mağazada satışa sunuldu ve ilerleyen günlerde, ürün çeşitliliği ve stoklar artacak. ASELSAN 1975 hem fiziksel mağaza hem de internet sayfası üzerinden hizmet verecek. www.aselsan1975.com adresinden kredi kartı ile alışveriş yapılabilecek ve yurdun dört bir köşesine kargo teslimatı yapılacak. Aynı zamanda ASELSAN Macunköy Yerleşkesi içerisinde yer alan fiziksel mağazadan da ASELSAN’ı ziyarete gelecek olan herkes alışveriş yapabilecek.

Geleceğe Umut Hayata Değer Katıyor

Bir yıl önce “Geleceğe umut hayata değer” sloganıyla ASELSAN bünyesinde kurulan ASİL Derneği, yurdumuzun pek çok farklı yerinde halkımızın zor günlerinde ihtiyaç sahiplerine destekte bulunuyor. ASELSAN, yine aynı amaç uğrunda, ASELSAN 1975’ten elde edilen gelirleri ASİL Derneğine aktararak tüm ihtiyaç sahiplerine destek olmayı amaçlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.