Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar MSB esnaf

Başkente Devasa Bir Aile Çocuk Eğlence Merkezi Açılıyor

Eğitim, teknoloji ve eğlenceyi bir arada sunan yeni nesil aile ve çocuk eğlence merkezi Max Level, kapılarını açmak için gün sayıyor.

JLL Türkiye tarafından yönetilen, sunduğu yeniliklerle 7’den 70’e tüm Ankaralıların buluşma noktası olan Next Level AVM, şimdi de Anadolu’nun en kapsamlı aile ve çocuk eğlence merkezi Max Level’a ev sahipliği yapacak. Kapılarını açmak için gün sayan Max Level, hem çocukların hem de ailelerin ilk adresi olacak.

Yaklaşık 6000 metrekare alana kurulan; eğitim, teknoloji ve eğlenceyi bir arada sunan Max Level, Next Level AVM’de kapılarını açacak. Anadolu’nun en büyük ve en kapsamlı, tematik aile ve çocuk eğlence merkezi olacak Max Level, misafirlerine birbirinden farklı deneyimler sunarken eğitici, öğretici atölyeleri ile de çocukların yeni kazanımlar edinmesine, yeteneklerini keşfedip geliştirmesine imkan sağlayacak.

Ailelerin çocuklarıyla birlikte hem verimli hem de eğlenceli zaman geçirebileceği merkez, sanatsal aktivitelerden çocuk gelişimini destekleyen atölye çalışmalarına; eğlenceli oyunlardan, bilim ve teknolojiye kadar birbirinden farklı temaları ile Anadolu’nun en zengin eğlence merkezi olacak.

Açılış için gün sayan eğlence merkezi, eğitici ve öğretici oyun ve aktiviteleri ile çocuklara farklı kapılar aralarken anne babalara da nefes aldıracak, çocuklarıyla geçirilen kıymetli zamanı keyifle ve en verimli şekilde değerlendirmelerine katkı sunacak.

Merkezde yaş gruplarına göre, en uygun oyun alanları ve materyalleri özenle seçilirken, gerçekleşecek aktiviteler ve sosyal etkinlikler de uzman görüşleri alınarak hazırlanıyor; bununla birlikte görev yapacak tüm personel özel eğitimlerden geçirilerek çalışmalar titizlikle yürütülüyor.

Max Level, oyun, teknoloji, eğitim ve eğlencenin iç içe geçtiği, sayısız alternatifle büyük küçük her misafirine maksimum eğlence yaşatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.