Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri süt ihracat tsk 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

Gençlerin her ihtiyacında ilk kredileri Akbank’ta!

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle öne çıkan Akbank, ilk kredisini kullanmak isteyen 18-26 yaş arasındaki gençler için avantajlı bir ürün hizmete sundu. İlk ihtiyaç kredisini Akbank’tan kullanan gençler sadece bu kredilerinde değil, Akbank’tan 3 yıl boyunca kullanacakları tüm ihtiyaç kredilerinde tahsis ücreti ödemeyecek. 

Gençlere büyük önem veren Akbank şimdi de gençlerin ilk finansman ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılamalarına destek oluyor. 18-26 yaş aralığında bugüne kadar hiç ihtiyaç kredisi kullanmamış gençler Akbank’ın hızlı ve kolay mobil deneyimiyle sunduğu ihtiyaç kredisinden yararlanabiliyor. İlk kredisini kullanacak olan gençlerin 3 yıl boyunca kullanacakları diğer ihtiyaç kredilerinden de tahsis ücreti alınmıyor olması, gündelik yaşamda sürekli değişen ihtiyaçların ötelenmemesini, şartlara göre uygun kredi kullanımının gönül rahatlığıyla yapılmasını sağlıyor. Yasal vade sınırları kapsamında* kullanılabilecek kredinin ödemeleri aylık eşit taksitler halinde yapılabildiği gibi ödemeye krediyi kullananın tercihine göre 3 ay sonra da başlanabiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.