Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ankara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Golden Sign, 2022'yi Büyüme Yılı İlan Etti

2022 yılına yeni yatırım planlarıyla giriş yapan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, dört adet olan franchise ağını genişletme kararı aldıklarını ve bununla ilgili görüşmelere devam ettiklerini dile getirdi. Gül “5 yıl içinde 30 adet şubeye ulaşmış olmayı planlıyoruz” dedi.

Gayrimenkul değerler konusunda yerli ve global yatırımcılara danışmanlık hizmeti veren Golden Sign, 2022 yılına yeni yatırım planlarıyla giriş yaptı. Halihazırda 23 ülkede bin 500 çözüm ortağı bulunan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yurt içindeki dört adet olan franchise ağını da genişletme kararı aldıklarını ve bununla ilgili görüşmelere devam ettiklerini dile getirdi. Gül Gül “5 yıl içinde 30 adet şubeye ulaşmış olmayı planlıyoruz” dedi.

Bugüne kadar, İstanbul, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova gibi bölge ve şehirlerde yapılandıklarını belirten Gül Gül, Ege Bölgesi’nde daha fazla şube ve Antalya’ya açılacaklarını belirtti. Gül Gül “Yatırımını değerlendirmek ve iş hayatındaki rolünü yeniden tanımlamak isteyen, gayrimenkul sektöründe kendisine güvenen, kendisiyle birlikte Golden Sign’e değer katacağına düşünen yatırımcıların franchise başvurularını bekliyoruz. Golden Sign ofisine sahip olmak isteyen girişimciler için; gayrımenkul danışmanı temini, eğitimleri, crm sistemi kurulumu ve eğitimleri, portföy yönetimi eğitimleri, marka temsilcileri portföy paylaşımı, marka reklam ve pazarlama desteği gibi avantaj ve destekler sağlıyoruz. Bir Golden Sign franchise olmak için 25 bin dolar ise yeterli oluyor” diye konuştu.

Şimdiye kadar beş projede 7 bin 200 konut ve bin 100 ticari birimin satışını gerçekleştirdikkerini kaydeden Gül Gül, şuan için başta Arap Ülkeleri ve İran olmak üzere, kendi ülkelerinin lider emlak markalarıyla direkt çalışmalar yürüttüklertini dile getirdi. Gül, özellikle  Ege ve Antalya bölgesi için franhise uygulamaları için planlamaların sürdüğünü ve birkaç yıl içinde bu bölgelerde de söz sahibi olacaklarını belirtti. Gül, 2022 yılı için 650 milyon TL ciro hedeflediklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.