Öne Çıkanlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İyi Parti YKS ak parti CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut İletişim Başkanı Fahrettin Altun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener iktidar oy suriye Potoçki Sarayı ANZATSAN Mühendislik

İş Bankası Müşterilerine TR Karekod İle Ödeme Kolaylığı

Türkiye İş Bankası, müşterilerine, İşCep ve Maximum Mobil’den TR Karekod ile ödeme özelliğini sundu.

 

Resmi Gazete’de yayımlanan Ödeme Hizmetlerinde TR Karekodun Üretilmesi ve Kullanılması Hakkında Yönetmelik ile birlikte Merkez Bankası tarafından ödemelerde karekod kullanılması sürecinde uyulması gereken ulusal standartlar belirlendi. Yönetmelikle ödeme işlemleri daha da kolay hale geliyor.   

İş Bankası’nın müşterilerine sunduğu TR Karekod ile ödeme özelliğiyle, İşCep ve Maximum Mobil uygulamalarından kredi kartları ya da Bankamatik Kartları ve ön ödemeli kartların yanı sıra mevduat hesaplarının kullanılmasıyla da ödeme kolayca gerçekleştirilebiliyor. 

Ödeme sırasında müşteriler Maximum Mobil veya İşCep’te “Karekod işlemleri” menüsünü seçerek, açılan kameraya POS cihazında oluşan karekodu okutuyor. Ardından ödeme yapılacak kredi kartı, Bankamatik Kartı veya MaxiPara Kart’ı seçerek işlemini hızlı, temassız ve güvenli şekilde tamamlıyor. 

30 Nisan’a kadar İş Bankası kartları ile İşCep ya da Maximum Mobil’den tek seferde yapılacak her 150 TL ve üzeri TR Karekod ile ödeme işleminde %5, toplam 100 TL’ye varan MaxiPuan kazanılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.