Öne Çıkanlar İyi Parti kosgeb çin  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Emirates NBD Bank PJSC 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste

Kuzey Londra Derbisi Tivibu’da

İngiltere Premier Ligi’ndeki Kuzey Londra derbisi bu hafta sonu Tivibu’da ekranlara geliyor. Kötü bir sezon geçiren Arsenal, Emirates Stadı’nda Jose Mourinho’un çalıştırdığı Tottenham Hotspur’u ağırlıyor.

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikleriyle sporseverlerin nabzını tutuyor. İngiltere Premier Ligi’nde Kuzey Londra derbisi heyecanı bu hafta sonu Tivibu’da yaşanacak. Bu sezon da şampiyonluk yarışından çok uzakta kalan Arsenal, Emirates Stadı’nda Jose Mourinho’un çalıştırdığı Tottenham Hotspur'u ağırlıyor. Kuzey Londra derbisi, 14 Mart Pazar 19.30’da Tivibu 73. Kanal’daki S Sport’tan ekranlara geliyor. İlk kez 19 Kasım 1887’de karşı karşıya gelen iki ezeli rakip arasında oynanan son beş maçın üçünü Tottenham kazanırken, iki mücadele beraberlikle sonuçlandı.

Belçika Kupası yarı final heyecanı Tivibu’da

Belçika Kupası’ndaki yarı final heyecanı da bu hafta sonu Tivibu’dan takip edilebilecek. İlk yarı final maçında Eupen ile Standard Liege, 13 Mart Cumartesi günü 22.45’te karşılaşıyor. Anderlecht-Genk yarı final mücadelesi ise 14 Mart Pazar 22.45’te başlıyor. Eupen-Standart Liege maçı Tivibu Spor 2’den, Anderlecht-Genk karşılaşması da Tivibu Spor 3’ten izlenebilecek. Hollanda Ligi’ndeki AZ Alkmaar-Twente, PSV Eindhoven-Feyenoord, Utrecht-Vitesse ve PEC Zwolle-Ajax maçları da hafta sonu Tivibu ekranlarında olacak.

Türk Telekom, Galatasaray’ı konuk ediyor

Futbolun yanı sıra ING Basketbol Süper Ligi’ndeki A.Petkim-Fethiye Bld., Afyon Bld.-P.Karşıyaka, Tofaş-Beşiktaş, Darüşşafaka-Ormanspor, Türk Telekom-Galatasaray, A.Efes-Gaziantep Basketbol, Büyükçekmece-Bursaspor ve Bahçeşehir Koleji-Fenerbahçe Beko maçları da şifresiz olarak Tivibu Spor’da seyirciyle buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.