Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI başbakan binali yıldırım kızılay ekonomi haberleri atatürk

Mesa Koza 66'da "La La Land" Filmi Gösterildi

Mesa'nın Ankara Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Mesa Koza 66 projesi kapsamında 'yaza merhaba' partisi ile başlayan yaz etkinlikleri açık hava sineması ile devam etti. Dün akşam saat 21.00'da "La La Land" filminin gösterimi yapıldı.




















Mesa Koza 66'nın yaz etkinlikleri çerçevesinde, sinemaseverler açık hava sineması ile 7 dalda Altın Küre ve 6 dalda Oscar ödüllerinin sahibi olan "La La Land" filminin gösterimine katıldı. Hedefini, 'başkentin sıcak yaz akşamında sinemaseverlere keyifli bir gece yaşatmak' olarak açıklayan Mesa, romantik müzikal komedi türündeki "La La Land"ı gösterime sunarken davetlilere patlamış mısır, dondurma, smoothieler ve içecek ikramında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.