Öne Çıkanlar meclis gülben ergen KENAN DOĞULU Ebru Gündeş ambulans 2016 yıl bütçesi abd savunma bakanı muş ted İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu kazım arslan yeşil türbe

Motul Ve PRAMAC Güçlerini Birleştirdi

Motul ile enerji ve malzeme taşıma sektörünün önde gelen küresel endüstriyel ekipman üreticisi PRAMAC arasında 360° iş birliği anlaşması imzalandı. Üç yıl sürecek anlaşma, Motul için PowerGen segmentinde büyük bir adımın yanı sıra MotoGP'de PRAMAC Racing ile önemli bir teknik ortaklığı da kapsıyor.

Motul ve PRAMAC'ı bir araya getiren nedir?

New York Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem gören Generac Group'un bir parçası olan PRAMAC, endüstriyel ve taşınabilir jeneratörleri, aydınlatma kuleleri ve inşaat ve endüstrisinde kullanılan diğer birçok önemli ürünüyle dünya genelinde 100'den fazla ülkeye ulaşmaktadır. 

Spor pazarlaması alanında uzmanlaşmış Havas Media Group'un bir parçası olan İtalyan Havas Sports & Entertainment ekibi vasıtasıyla tanışan iki uluslararası şirket arasındaki sinerji, Motul'ün ekipman bakımı, makine ve mühendislik konusundaki derin bilgi birikimi ve deneyimi ile güçlenmiş oldu. 

Motul’ün Ağır Hizmet ürün grubu sayesinde, PRAMAC'ın endüstriyel gereksinimlerine tam olarak yanıt verebilen Motul, Pramac’ın PowerGen ve diğer ekipmanları için üretimde ilk dolum yağlarını sağlayacak, ilk dolum ürünlerini Pramac servis ağına ulaştıracak ve anlaşma süresince pazarlama desteği sağlayacak.

Motul, gelişmiş mekanik verimliliğe yönelik sürekli talebi karşılama konusundaki uzmanlığı ile, ekipmanların maksimum düzeyde korunmasını sağlarken endüstriyel ekipmanların işletme maliyetlerini optimize etmeye ve azaltmaya yardımcı olmak için yüksek performanslı dizel ve benzin yakıtları ile çalışan motorlar için motor yağları ve soğutucular geliştirmiştir. 

Motul'ün Ağır Hizmet ekibi, yüksek performanslı ve kaliteli Motul ürünlerinin doğru zamanda ve doğru yerde bulunmasını sağlamak adına, endüstriyel sektördeki müşterileri için, güçlü dağıtım ağı ile yorulmadan çalışmaktadır. PRAMAC ile ortaklık, kuşkusuz bu bilgi birikimini geliştirecek ve PRAMAC müşterilerine ve son kullanıcılara, bildikleri ve Motul'den bekledikleri yüksek performanslı ürün ve hizmetleri sağlayacaktır.

MotoGP 2021'e güç katıyor

Resmi Yağ Ortağı olarak Motul, 2009'dan beri MotoGP serisinde Ducati tarafından desteklenen  PRAMAC Racing Team'in teknoloji ve teknik partneri olacak.

Zafere ulaşmak için en iyi tercih olduğunu uzun yıllar boyunca kanıtlanmış Motul'ün geniş ürün yelpazesi, her zaman olduğu gibi MotoGP 2021’de de benzersiz performans, olağanüstü yağlama ve optimum koruma sağlayacak.

20 yarışlık MotoGP Dünya Şampiyonası, geçtiğimiz Mart sonunda Katar'da başladı ve Motul sezon boyunca sadece takımları ve diğer teknik ortaklarını destekleme konusunda değil, aynı zamanda distribütörleri, müşterileri ve VIP misafirleri için, etkinlikleri ile de yarışlarda olacak. 

Motul’ün Değerlerden Sorumlu Genel Müdürü Nicolas ZAUGG'un açıklamaları şu şekilde: “Teknolojisi, yaratıcılığı ve öncü felsefesi ile tanınan PRAMAC markası ile çalışmaktan gurur duyuyoruz. Bu alanlarda, Motul ile birçok sinerji oluştuğuna inanıyoruz. Bu ortaklık sayesinde MotoGP şampiyonasında daha hızlı motorları desteklerken, daha verimli enerji üretimine de katkıda bulunacağız.”

Pr Industrial’ın CEO’su ve Pramac Racing’in Takım Patronu Paolo Campinoti'nin açıklamaları ise şu şekilde: Motul ile yaptığımız yeni anlaşmadan dolayı son derece gururluyuz. Bu fırsat sayesinde iki marka arasında uzun süreli bir ilişki kuracağımızdan ve büyük mutluluklar yaşayacağımızdan eminiz! Motul, profesyonellik ve sürekli büyümeyi hedefleyen çalışma vizyonumuz ile tam uyum sağlıyor.”

Havas Medya Group Spor ve İstihbarat Başkanı Guido Surci'nin açıklamaları ise şu şekilde: "Bu üç yıllık anlaşmanın sadece bir anlaşmadan çok daha fazla olduğunu, her iki markanın spor değerleri ortaklığı ile yeni ürünler, yeni işler ve tüm taraflar için büyümeyi sağlayacak gerçek bir iş odaklı ortaklık olacağını gösteriyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.