Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

TEB’den KOBİ’lere Özel Kredi Kampanyası

Türk Ekonomi Bankası (TEB), KOBİ’lere özel yeni bir kredi kampanyası başlattı. TEB, KOBİ’lere üç ay geri ödemesiz, 36 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 1,59’dan başlayan faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), 15 yılı aşkın süredir “Danışman Banka” anlayışıyla KOBİ’lerin gelişmesine ve rekabette güçlenmesine desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda salgın döneminde de KOBİ’lere finansal destek sunmayı sürdüren TEB, yeni başlattığı kampanya ile yüzde 1,59’dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle üç ay geri ödemesiz kredi imkanı sunuyor.

Tüm bankacılık hizmetlerinde avantajlı ürün, işlem fırsatları ve dış ticaret masraf paketleri ile müşterilerinin yanında olan TEB’in KOBİ’lere özel yeni kredi kampanyasına TEB Şubelerinden başvuru yapılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.