Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan Hakkari kızılay operasyon başbakan binali yıldırım ekonomi haberleri

Tekfen Tarım’dan Sporculara Binlerce Muz Dopingi

Tekfen Tarım, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıl dönümü anısına düzenlenen 10. Uluslararası Adana Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu’nda katılımcılara binlerce muz dağıttı.

Türkiye’nin en büyük meyve üreticisi ve ihracatçısı firmalarından olan Tekfen Tarım’ın ürettiği muzlar, Adana’da bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Adana Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu’nda Adanalılara ikram edildi. Adana’nın kurtuluşunun 98’inci yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen maraton ve halk koşusu, Adana ve diğer illerin yanı sıra yurt dışından da yoğun ilgi gördü.

Muzu yiyen sporcular kilometrelerce koştu

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ve yarı maratonun 21 kilometre, halk koşusunun ise 4 kilometre uzunluğunda gerçekleştiği koşuda yüzleri gülümseten ve sporculara güç veren bir aktivite ise Tekfen Tarım tarafından hayata geçirildi. Direnç gerektiren tüm spor branşlarında sporcular tarafından sıklıkla tüketilen ve yüksek karbonhidrat oranına rağmen düşük kalori içeren bir meyve olan muz, aynı zamanda içerdiği potasyum oranıyla da dikkat çekiyor ve böylece sporcuların favori gıdalarından biri haline geliyor. Tekfen Tarım da bu bilgiden yola çıkarak Antalya Serik’te, kendi seralarında ürettiği binlerce yerli muzu, “Kurtuluş Maratonu”nuna katılan tüm sporculara ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.