Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

Teknur İnşaat “Koru Butik” Projesini Kısa Sürede Tamamladı
Teknur İnşaat 2016 yılının Ağustos ayında Bağlıca’da başlatmış olduğu “Koru Butik” projesini 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak sahipleriyle buluşturdu.

5001 m2 alan üzerine kurulu 2 bloktan oluşan, 2+1 ve 4+1 teraslı dubleks olmak üzere 60 daire bulunan Koru Butik’in açılışı 22 Haziran’da Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Enver Demirel’in katılımları ile gerçekleşti.


Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmada konut sahiplerine yeni evlerinde huzur ve mutluluk içinde oturma temennilerinde bulundu.
20 yıldır kalitesi ve tecrübesiyle başarılı projelere imzasını atan Teknur İnşaat, Koru Butik’in açılış töreninde konut sahiplerine anahtarlarını teslim etti. Konut sahipleri evlerini çok beğendiklerini, zamanından çok erken teslim aldıkları için bayramdan önce adeta bir bayram daha yaşadıklarını ifade ederken, Teknur İnşaat çalışanlarına ayrı ayrı teşekkürlerini ilettiler.

20 yıldır kalitesi ve tecrübesiyle başarılı projelere imzasını atan Teknur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Demirel, Bağlıca’daki koru butik projelerini 10 ay gibi rekor bir sürede teslim etmelerinin kendilerinde büyük bir mutluluk uyandırdığını, aynı zamanda müşterilerinin yüzlerinin gülmelerinin hiçbir şeye değişilemeyeceğini ifade ederken, ‘darısı da diğer projelerin başına’ dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.