Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Telifli Müzikte Öncü İsim SMG İlk Yurt Dışı Şubesini İngiltere’de Açtı

Kendi geliştirdiği yazılımı ve ürettiği müzikler ile 30 ülkede 700’den fazla firmaya telifli müzik, anons ve jingle yayını hizmeti sunan SMG yurt dışında şubeleşme politikası kapsamında  ilk şubesini İngiltere’de açtı. SMG Yönetim Kurulu Başkanı Gül Gürer Alimgil, SMG’nin bu yıl 10.yaşınuı kutladığını belirterek “Avrupa'da bulunan Türk ve yabancı kurumlara artık daha kolay ulaşacağız. Hedefimiz yurt dışında daha çok kuruma erişmek, SMG teknolojisini daha geniş bir coğrafyaya yaymak” dedi.
 

Gül Gürer Alimgil, Moris Alhale ve Serkan Polat tarafından 2009 yılında kurulan SMG 10. yaşında yurt dışındaki varlığını daha da güçlendirdi. Hali hazırda 30 ülkede, 10 bini aşkın noktada 700’den fazla kuruma telifli müzik, anons ve jingle yayını hizmeti sunan SMG, Avrupa’daki ilk şubesini İngiltere’de açtı.
 
Türkiye’de halka açık mekanlarda kapalı devrede yasal müzik, anons ve jingle yayını yapan en büyük kurum olarak İngiltere şubesiyle pazardaki iddiasını artıran SMG, telifli müzik alanında dünyanın en iddialı pazarlarından biri olan İngiltere’deki rekabete ortak oldu.
 
“TÜRK VE YABANCI FİRMALARA ULAŞMAK DAHA KOLAY OLACAK”

Yeni ofisleriyle Avrupa'daki kurumlara da hizmet vermeye başlayacaklarına değinen SMG Yönetim Kurulu Başkanı Gül Gürer Alimgil, “Avrupa'da bulunan Türk ve yabancı firmalara ulaşmak yurt dışı ofisimiz ile daha kolay olacak. Hedefimiz yurt dışında daha çok kuruma erişmek, SMG teknolojisini daha geniş bir coğrafyaya yaymak” dedi.
 
“Sektörü ileri taşımak için çok yol kat ettik” diyen Alimgil, “İstikrarlı büyümemizi önümüzdeki dönemde de devam ettirmeyi hedefliyoruz. 10. yaşımızı kutladığımız 2019’da yurt dışı ilk şubemizi açmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. İngiltere zor bir pazar. Ama bizim için Avrupa’ya açılan yeni penceremiz oldu. Müzikleri kendimiz üretiyoruz ve ürettiğimiz bu müziklerle hizmet verdiğimiz müşterilerimiz aracılığıyla yurt dışında da yayın yapıyoruz. Şu anda 30 ülkede farklı müzik kataloglarıyla yayın hizmeti veriyoruz. İngiltere şubemizle global alandaki hizmet noktalarımızı artırmak arzusundayız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.