Türkiye Finans’ın yeni yönetim kurulu üyesi Moath Saad M. Alnasser Oldu

Son olarak Saudi National Bank’ta Kurumsal Bankacılık Grubu bünyesinde Yapılandırma ve Tahsilatlar Bölümü Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmekte olan Moath Saad M. Alnasser, Türkiye Finans Katılım Bankası’na Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Alnasser aynı zamanda Türkiye Finans’ın Kredi Komitesi Üyesi olarak da görevini sürdürecek.

 

Türkiye Finans’ta Yönetim Kurulu atamaları devam ediyor. Geçen hafta Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlayan Dr. Shujaat Nadeem’in ardından Saudi National Bank’ta Kurumsal Bankacılık Grubu bünyesinde Yapılandırma ve Tahsilatlar Bölümü Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmekte olan Moath Saad M. Alnasser de Türkiye Finans Katılım Bankası’na yeni Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. 22 Eylül 2021 itibarıyla Yönetim Kurulu Üyesi olarak ataması yapılan Moath Saad M. Alnasser, Saudi National Bank’taki görevinin yanı sıra Türkiye Finans’ta Kredi Komitesi Üyesi olarak da görevine devam edecek.  18 yıldır bankacılık kariyerini sürdüren Moath Saad M. Alnasser, Saudi National Bank ve Türkiye Finans’taki görevlerinden önce The National Commercial Bank’ta Kurumsal Bankacılık Grubu bünyesinde Özel Aktifler Bölümü Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu. 

Alnasser, 2003-2004 tarihleri arasında SAMA Bankacılık Enstitüsü’nde Fakülte Üyesi olarak görev yapmasının ardından 2004 yılında The National Commercial Bank (NCB) bünyesine katıldı ve kurumsal bankacılık alanında başarılı çalışmalara imza attı. 2007 yılında Kurumsal Bankacılık Grubu Birim Yöneticisi olarak Bank Saudi Fransi’ye geçiş yapan Moath Saad M. Alnasser, 2010 yılında NCB’ye geri dönerek Kurumsal Bankacılık Grubu Ekip Lideri olarak görevinin başına geçti. Ardından 2013 yılında aynı kurumda Bölge Müdürü ve Bölüm Müdürü olarak farklı pozisyonlarda görev alan Alnasser, 2018 yılında NCB Kurumsal Bankacılık Grubu bünyesinde Özel Aktifler Bölümü Genel Müdür Yardımcısı olarak kariyerine devam etti. Türkiye Finans bünyesindeki yeni görevlerinin yanı sıra Saudi National Bank’ın Kurumsal Bankacılık Grubu bünyesinde Yapılandırma ve Tahsilatlar Bölümü Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini yürütmekte olan Moath Saad M. Alnasser, 1998 yılında King Saud Üniversitesi Muhasebe Lisans derecesinin ardından 2003 yılında Colorado Üniversitesi’nden İşletme Yüksek Lisansı ve Finans Yüksek Lisansı derecelerini aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.