Vodafone Red’lilere Instagram’da Canlı Yayın Yapmak Ve İzlemek Sınırsız Olacak

Vodafone Red, ayrıcalıklarla dolu dünyasında bir ilke daha imza attı. Daha önce müşterilerine WhatsApp ve Facebook Messenger üzerinden sesli ve görüntülü aramalarını sınırsız yapma imkânı sunan Vodafone Red, şimdi de Instagram’da canlı yayın yapma ve izlemeyi sınırsız hale getirdi. Vodafone Red, bu kapsamda Instagram’da canlı yayınlanan ve büyük beğeni toplayan “Mücbir Sebepler” programına da sponsor oldu. Program, yeni sezonda “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” adıyla yayınlanacak.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, dijitalleşme vizyonunun öncüsü haline gelen Vodafone Red müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Red müşterilerinin her geçen gün artan dijitalleşme taleplerini karşılamayı hedefleyen Vodafone, sektörde bir ilke daha imza attı. Geçtiğimiz aylarda müşterilerine WhatsApp ve Facebook Messenger üzerinden sesli ve görüntülü aramalarını sınırsız yapma imkânı sunan Vodafone Red, şimdi de Instagram’da canlı yayın yapma ve izlemeyi sınırsız hale getirdi. Buna göre, Instagram’da canlı yayın yapmak ve izlemek Vodafone Red’lilerin internetinden yemeyecek. Vodafone Red, bu kapsamda Instagram’da canlı yayınlanan ve büyük beğeni toplayan “Mücbir Sebepler” programına da sponsor oldu. Program, yeni sezonda “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” adıyla yayınlanacak. Ayrıca, canlı yayından hemen sonra Vodafone TV’de izlenebilecek.

Vodafone Red’in sunduğu yeni ayrıcalığı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

Vodafone Red, sadece tarifelerden oluşan bir dünya değil. Müşterilerimizin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, onlara seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme içmeye kadar pek çok alanda ayrıcalıklar sunuyoruz. Salgınla birlikte değişen yaşam tarzlarını da göz önüne olarak Red dünyasını sınırsız uygulamalarla genişletiyoruz. ‘Red yaparsa sınırsız yapar’ diyerek adım attığımız yeni dönemde müşterilemize önce WhatsApp ve Facebook Messenger üzerinden sesli ve görüntülü aramalarını sınırsız gerçekleştirme imkânı sunduk. Şimdi bir adım daha atarak, Instagram’da canlı yayın yapmayı ve izlemeyi Red’liler için sınırsız hale getiriyoruz. Yeni hizmetimizi taçlandıracak bir sponsorluğa da imza attık. Instagram’ın en sevilen canlı yayını ‘Mücbir Sebepler’e sponsor olduk. Yeni sezonda ‘Vodafone Red’le Mücbir Sebepler’ adıyla yayınlanacak programda Red müşterilerimize çeşitli sürprizlerimiz de olacak. Vodafone Red olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak ayrıcalıklar sunmaya devam edeceğiz.”

İlk bölüm 30 Ekim’de

Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altuntaş’ın gerçekleştirdiği “Mücbir Sebepler” isimli Instagram canlı yayını, gündemi kendine has diliyle yorumluyor. Her geçen gün daha fazla takipçiye ulaşan “Mücbir Sebepler” içeriği ile büyük beğeni topluyor. Birçok ünlü ismin konuk olduğu “Mücbir Sebepler”, 2 ay sürecek ikinci sezonunda Vodafone Red sponsorluğu kapsamında “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” adıyla yayınlanacak. Programda Vodafone Red’e özel içerik ve entegrasyonlar da yer alacak.

İlk bölümü 30 Ekim Cuma gecesi saat 00.00’da yayınlanacak olan “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler”, https://www.instagram.com/bartu_kucukcaglayan/?hl=en adresinden izlenebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.