Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Vodafone’dan Yazlıkçılara Özel  Ev İnterneti Kampanyası

Vodafone, ev interneti müşterileri için geliştirdiği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Vodafone’un yazlık evlerde kullanılmak üzere sunduğu “Yaza Özel Evimin İnterneti” kampanyasından yararlanan müşteriler, internetlerini en az 2 ay kullanmak koşuluyla, yılda 300 güne kadar ücretsiz hat dondurma hakkına sahip olacak. Müşterinin talep ettiği hat dondurma süresi sonunda interneti otomatik olarak aktif hale gelecek. Böylece müşteriler, gelecek yaz aynı fiyattan internet kullanmaya devam edebilecek.

 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, evde keyifli ve kaliteli internet deneyimi yaşamak isteyen aileler için yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Vodafone, her yıl yazlık evler için sunduğu ev interneti kampanyasını yenileyerek bu yıl da hizmete sundu. Vodafone’un “Yaza Özel Evimin İnterneti” kampanyasından yararlanan müşteriler, internetlerini en az 2 ay kullanmak koşuluyla, yılda 300 güne kadar ücretsiz hat dondurma hakkına sahip olacak. Müşterinin talep ettiği hat dondurma süresi sonunda interneti otomatik olarak aktif hale gelecek. Böylece müşteriler, gelecek yaz aynı fiyattan internet kullanmaya devam edebilecek. Bu kişiler, aynı zamanda kışlık internet hizmetini de Vodafone’dan alıyorsa, kışlık evindeki internet hizmetini dondurmak için de hat dondurma ücreti ödemeyecek. 

Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Berna Kulaksız, şunları söyledi: 

“Vodafone Evde markamızla, müşterilerimizi ön plana alıp onların ihtiyaçları doğrultusunda inovatif yaklaşımlarla en iyi deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda, müşteri ihtiyaçlarına uygun teklifler geliştirmeye ve deneyimde farklılaşmaya devam ediyoruz. Yazın gelmesiyle birlikte, her yıl sunduğumuz ‘Yaza Özel Evimin İnterneti’ kampanyasını da yeniledik. Müşterilerimiz, ister yazlıklarında, isterse yayla ya da köy evlerinde olsun, internetlerini en az 2 ay kullanmak koşuluyla, yılda 300 güne kadar ücretsiz hat dondurma hakkına sahip olacak. Talep ettikleri hat dondurma süresi bittiğinde de aynı fiyattan ev internetini kullanmaya devam edecek. Kışlık internetini de bizden alıyorsa, bu hizmetini dondurmak için de herhangi bir ücret ödemeyecek. Vodafone olarak, ayrıcalıklı ürün ve hizmetlerimizle müşteri deneyiminde farklılaşmaya devam edeceğiz.”

Limitsiz ev interneti hizmeti

Vodafone’un bireysel müşteriler için geliştirdiği “Yaza Özel Evimin İnterneti” kampanyası kapsamında, “Evde 12”, “Evde 16” ve “Evde 24” olmak üzere 3 farklı tarife sunuluyor. Aylık 109 TL’den başlayan fiyatlarla ve 24 aylık taahhütle sunulan tarifelerde 24 Mbps’ye varan hızlarda limitsiz ev interneti hizmeti sağlanıyor. Modemin 24 ay boyunca aylık 10 TL’den ücretlendirildiği kampanyada kurulum hizmeti ise ücretsiz veriliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.