Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Koca Dünya bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri süt ihracat tsk

Yandex Büyümeye Devam Ediyor

Bu yılın ikinci çeyreğine ilişkin finansal rakamları açıklayan Yandex, toplam 18 milyar ruble gelir elde ederek, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre %30 oranında artış elde etti.
 
Verilere göre, aynı döneme ilişkin net kârı, 3,9 milyar ruble olarak açıklanan Yandex, bu miktar ile geçtiğimiz yıl aynı döneme göre kârını %40 oranında artırmış oldu.
 
Yılın ilk yarısı ele alındığında ise toplam 7 milyar ruble kâr eden Yandex’in, 2015’in ilk yarısına göre %40 oranında bir artış yakaladığı belirtildi. 2016’nın ilk çeyreğinde, yılsonunda %15-%19 arasında bir gelir artışını öngören Yandex, ikinci çeyrekteki başarısının ardından ikinci çeyrek sonunda bu beklentisini %19-%22 arasına yükseltti.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.