Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Yapı Kredi’den 18 Yaş Altı İçin Avantajlı BES Fırsatı

Bireysel Emeklilik Kanunu’nda yapılan yeni düzenleme sayesinde 18 yaşından küçük bireyler, Bireysel Emeklilik Sistemi’ne dahil olabiliyor. Bununla birlikte artık Yapı Kredi, Allianz güvencesiyle 18 yaş altı çocuklar için avantajlı bireysel emeklilik fırsatları sunmaya başladı. Bu kapsamda ebeveynler, tüm Yapı Kredi şubelerinden çocukları adına bireysel emeklilik hesabı açabilecek ve çocuklarının geleceği için ek yüzde 25 devlet katkısı desteği ile birikim yapabilecekler.

18 yaş altındaki çocuklarımızın gelecekteki birikimleri, kendilerini geliştirmeleri ve her şeyden önemlisi sağlıklı bir hayat geçirmeleri için yanlarında olduklarını belirten Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, şu değerlendirmede bulundu: ‘‘18 yaş altındaki çocuklarını güvenli bir gelecek için bugünden BES’e dahil eden ebeveynler, çocukları için ek avantajlardan ve “asistans” hizmetlerinden de faydalanabiliyor.

1 Temmuz-30 Eylül tarihleri arasında adına bireysel emeklilik hesabı açılan çocuklar için tamamlayıcı sağlık sigortası ya da modüler sağlık sigortasında yüzde 10 indirim fırsatı sunuyoruz.

Ücretsiz “Asistans” hizmetleriyle, Çocuk Sağlığı Danışma, Pedagog/Psikolog Danışma, Eğitim Koçluğu, Kariyer Koçluğu, Hobi, İndirimli Etüt Merkezleri, Dil Kursları, Kırtasiye, Yayınevi, Yaz-Kış kampları konularında destek oluyoruz. Ayrıca sanat, spor, yaz-kış okulları gibi atölyelerde anlaşmalı kurumlar aracılığıyla yüzde 30’a varan indirim sağlıyoruz. Tüm ebeveynleri, çocukları adına bireysel emeklilik hesabı açmaları için kendilerine en yakın Yapı Kredi şubesine bekliyoruz.’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.