Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk Sertab Erener

Yatırım Finansman’ın yeni Genel Müdürü     Eralp Arslankurt

Yatırım Finansman Menkul Değerler’de Genel Müdürlük görevine, sektörün deneyimli isimlerinden Eralp Arslankurt’un atanması için  SPK nezdinde gerekli başvuru işlemleri başlatıldı.

 

Müşteri odaklı hizmet anlayışı, güçlü ortaklık yapısı, geniş ürün yelpazesi, gelişmiş teknolojik altyapısı ve yarım asra yaklaşan deneyimiyle Türk Sermaye Piyasası'nda öncü bir konuma sahip olan Yatırım Finansman Menkul Değerler’de, genel müdürlük düzeyinde bir bayrak devri yaşanıyor.

Halen Genel Müdürlük görevine sürdüren Sn. Ömer Eryılmaz Temmuz ayında emeklilik nedeniyle gruptaki görevlerinden ayrılacaktır. Sn. Eryılmaz 1986 yılında Sınai Yatırım Bankasında başladığı kariyerine; sonrasında TSKB’de orta ve üst düzey görevlerde yönetici olarak başarı ile sürdürmüş en son Genel Müdür Yardımcısı (CFO) pozisyonundan  01 Ocak 2017 tarihi itibariyle grup içi görevlendirme ile Yatırım Finansman Menkul Değerlere Genel Müdür olarak atanmıştı.

Yatırım Finansman Yönetim Kurulu,Temmuz ayında ayrılacak olan Sn. Eryılmaz’ın yerine   halen şirkette Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sn.  Eralp Arslankurt’un, Genel Müdür unvanıyla atanmasına ve bu kapsamda gerekli başvuru işlemlerinin SPK nezdinde başlatılmasına karar verildiğini duyurdu.

 

Yatırım dünyasının deneyimli ismi

 

2002 yılında İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünden mezun olan Eralp Arslankurt, 2006-2008 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesinde Sermaye Piyasaları ve Borsa Bölümünde yüksek lisans yaptı. Türkiye'nin önde gelen finans kurumlarında sermaye piyasaları alanında 10 yılı aşkın süredir birçok farklı görevde bulundu. 2013 yılında Müdür Yardımcısı olarak Yatırım Finansman ailesine katılan Eralp Arslankurt, sırasıyla şube müdürü ve koordinatör olarak çalıştı. Arslankurt, 2019 yılından bu yana Genel Müdür Yardımcısı olarak, Şubeler, Pazarlama, Şubeler Koordinasyon,Strateji ve Yatırım Danışmanlığı,Kurumsal Finansman ve Halka Arza Aracılık,Kredi Tahsis ve İzleme,Algortitmik İşlemler, ve Bilgi İşlem fonksiyonlarından sorumluydu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.