Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ukrayna ankara abd

Zorlu Elektrik Perakende Satış Şirketi’nden Plastik Kapak Toplama Kampanyasına Destek

Geleceğin enerji şirketi olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Zorlu Enerji’nin perakende elektrik satış şirketi OEPSAŞ (Osmangazi Perakende Elektrik Satış AŞ), tüm çalışanları ve paydaşları ile birlikte Türkiye Omurilik Felçliler Derneği’nin yararına düzenlenen Plastik Kapak Toplama Kampanyası’na katıldı. Kampanya aracılığıyla biriktireceği tonlarca plastik kapağı geri dönüşüme kazandıracak olan Zorlu Enerji, tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan bireylere destek olmayı amaçlıyor.

Sürdürülebilirliği iş yapış modelinin merkezine alan Zorlu Enerji’nin, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin perakende elektrik satış şirketi OEPSAŞ, Türkiye Omurilik Felçliler Derneği (TOFD) yararına düzenlenen Plastik Kapak Toplama Kampanyası’na dâhil oldu. Şirket, çalışanları ve tüm paydaşlarıyla birlikte biriktireceği plastik kapaklar ile çevre ve toplum bilincini artırmayı ve omurilik felçlileri konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Omurilik Felçliler Derneği'nin kampanyası kapsamında ortalama 350 kilo plastik kapak karşılığında 1 adet manuel tekerlekli sandalye, 3,5 ton kapakta ise 1 adet akülü tekerlekli sandalye tedarik ediliyor.

Plastik kirliliğinin bugün en büyük çevre sorunlarından biri olduğunu belirten Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende Direktörü Cihan Ertunç, şunları söyledi: “Çalışma arkadaşlarımızın da talebi ile çalışma ofislerimize yerleştirdiğimiz plastik kapak toplama kumbaralarıyla Türkiye Omurilik Felçliler Derneği’nin Plastik Kapak Toplama Kampanyası’na destek vermeye başladık. Hedefimiz, tüm paydaşlarımızla birlikte çalışarak kampanyaya olabilecek en yüksek faydayı sağlamak. Plastik Kapak Toplama Kampanyası aracılığıyla topladığımız kapakların geri dönüşümünü sağlamanın yanı sıra elde edilecek gelirle omurilik felçli bireylerin önemli ihtiyaçlarından biri olan akülü ve manuel tekerlekli sandalyelerine kavuşmalarına hizmet etmiş olmaktan büyük mutluluk duyacağız. Böyle güzel amaçlara hizmet eden bir kampanyaya başta çalışma arkadaşlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızın özveriyle destek sunacağına inancım tam. Yaşanabilir bir gelecek ve güçlü bir toplum için, bu kampanyayı anlamlı buluyor, sağlanacak destek için peşinen herkese teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.