Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

Anadolu Efes Final Four'da

Turkish Airlines Euroleague play-off beşinci karşılaşmasında temsilcimiz Anadolu Efes sahasında İspanyol ekibi Real Madrid’i 88-83 mağlup ederek seride 3-2 öne geçti. Lacivert-beyazlılar bu sonuçla birlikte Turkish Airlines Euroleague’de Final Four’a yükseldi.



Temsilcimiz Final Four yarı finalinde Rus temsilcisi CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu salonda takip etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 41-36 Real Madrid’in üstünlüğü ile sona ererken mücadelede Anadolu Efes adına Chris Singleton 26, Vasilije Micic 18 ve Krunoslav Simon 17 sayıyla oynadı. Konuk ekipte ise Nicolas Laprovittola 17 sayı kaydetti.

Turkish Airlines Euroleague’de Final Four, 28-30 Mayıs tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek.

2000, 2001 ve 2019 yıllarında Final Four'a yükselen Anadolu Efes, 2019 yılında Vitoria-Gasteiz'de düzenlenen organizasyonun finalinde CSKA Moskova'ya 91-83 mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada tamamlamıştı. Lacivert-beyazlılar 2000 ve 2001 yıllarında ise üçüncü olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.