Öne Çıkanlar İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kosgeb ak parti Op. Dr. Volkan Erdoğan İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası

Bayanlar A Milli Takımı Almanya'da

2017 Avrupa Şampiyonası Finalleri’ne hazırlanan ve çalışmalarını yoğun olarak sürdüren A Bayan Voleybol Milli Takımı, Almanya Schweriner'e gitti. Milli Takımı, Almanya Milli Takımı ile 1-2-3 Eylül'de üç hazırlık maçı yapacak ve 3 Eylül'deki maç sonrası İstanbul’a dönecek.

Giovanni Guidetti ve ekibi yönetimindeki Almanya'ya giden Milli Takım'ın kadrosu; Bahar Toksoy Guidetti, Eda Erdem Dündar, Gamze Alikaya, Gizem Örge Güner, Gözde Kırdar Bracceschi, Güldeniz Önal, Hande Baladin, Kübra Çalışkan, Merve Dalbeler, Meryem Boz, Naz Aydemir Akyol, Neriman Özsoy Gençyürek, Neslihan Demir Güler, Polen Uslupehlivan, Simge Şebnem Aköz ve Tuğba Şenoğlu’ndan oluşuyor.
 
2017 Avrupa Şampiyonası Finalleri
 
Azerbaycan ve Gürcistan’ın ortaklaşa ev sahipliğini üstlendiği ve 22 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde 16 takım bulunuyor. C Grubu’nda yer alan Milli Takımı Rusya, Bulgaristan ve Ukrayna milli takımlarıyla mücadele edecek. Milli Takım grup müsabakalarını Bakü’de oynayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.