Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk Muhbir ysk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

Eski Galatasaraylı'nın Korona Testi Pozitif Çıktı

İngilitere’nin büyük takımlarından Manchester United’da forma giyen eski Galatasaraylı futbolcu Alex Telles koronavirüs’e yakalandı.

Dün oynanan UEFA Şampiyonlar Ligindeki Leipzig maçında kadroda bulunmayan Telles’in Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı.

UEFA Şampiyonlar Ligindeki Leipzig maçının sonunda Manchester United’ın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Alex Telles’in koronavirüs’e yakalandığını açıkladı.

MUTV'a konuşan teknik direktör tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Alex Telles’in koronavirüs testi pozitif çıktı. Ama hiçbir semptomu yok; o iyi ve onu geri dönmesi için sabırsızlanıyoruz. "

Alex Telles’te sosyal medyada fanlarının geçmiş olsun mesajlarına teşekkür ederek cevap verdi.

Sosyal medyada Alex Telles’in açıklaması şöyle:

“Arkadaşlar, United'ın bana COVID-19 teşhisi konduğunu duyurduğu andan itibaren aldığım sevgi mesajları için teşekkür etmek istiyorum. İyi, izole olduğumu ve yakında takım arkadaşlarıma yardım etmek için tüm gücümle geri döneceğimi söylemek istiyorum. Güzel mesajlarınız için hepinize bir kez daha teşekkür ederim!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.