Fenerbahçe Öznur Kablo Avrupa Üçüncüsü

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar EuroLeague’de 2020-2021 sezonunu Sopron Basket galibiyetiyle üçüncü sırada tamamladı.



Fenerbahçe Öznur Kablo'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kadınlar EuroLeague Final Four organizasyonu bugün yapılan maçlarla tamamlandı. Finalde Rus ekibi UMMC Ekaterinburg, İspanyol takımı Perfumerias Avenida'yı 78-68 yenerek şampiyon oldu.
 
Üçüncülük maçında Macaristan ekibi Sopron Basket’i konuk eden Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı karşılaşmadan 64-58 galip ayrıldı.
 
 
Karşılaşmaya 9-1’lik seri ile giren ve savunmada rakibine kolay sayı şansı tanımayan Fenerbahçe Öznur Kablo, çeyreği 22-9 önde tamamladı. İkinci periyotun başında dış atışlardan bulduğu basketlerle farkı açan Fenerbahçe Öznur Kablo, çeyreğin ikinci bölümünde art arda yaptığı top kayıpları sonrasında hücumlardan da boş dönünce fark erise de soyunma odasına 36-31 önde gitti. Karşılıklı basketlere sahne olan üçüncü çeyreği 47-46 önde geçen Fenerbahçe Öznur Kablo,  dördüncü çeyreğe 10-0‘lık seri ile başladı ve farkı çift hanelere taşıdı. Jasmine Thomas dördüncü çeyrekte fark yaratırken, Fenerbahçe Öznur Kablo maçı 64-58 kazandı. Sarı-lacivertli takımımız bu sonuçla, 7. kez son 4 takım arasında yer aldığı FIBA Avrupa Ligi'ni 2. kez üçüncü tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.