Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan süt Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe asker jens stoltenberg ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC kredi ihracı içişleri bakanlığı

Galatarasay'ın Kupadaki Rakipleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselen Galatasaray'ın kupadaki rakibi bugün oluyor .15 Ocak Cuma günü saat 14:30'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak olan kura çekiminde Galatasay'ın Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi belli olacak.

Covid-19 sağlık tedbirleri kapsamında kulüp temsilcilerinin katılmayacağı kura çekimi, A Spor kanalı tarafından canlı olarak yayınlanacak.

Tek maç eliminasyon usulüne ve seri başı sistemine göre oynanacak çeyrek final turunda maçlar kurada küçük numarayı çeken takımların sahasında oynanacak. Çeyrek final eşleşmelerinin ardından yarı final eşleşmeleri de kura ile belirlenecek.

Son 16 Turu’ndan itibaren VAR Sistemi'nin kullanıldığı Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final karşılaşmaları 9-10 ve 11 Şubat 2021, yarı final müsabakaları da 16-17 veya 18 Mart 2021 tarihlerinde yapılacak. 

Ziraat Türkiye Kupası’nda kura çekimine katılmaya hak kazanan son 8 takım Galatasaray, Fraport-TAV Antalyaspor, Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş, Alanyaspor, İttifak Holding Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe oldu. 

Seribaşı sistemine göre yapılacak kura çekiminde Galatasaray, Alanyaspor, Başakşehir, Beşiktaş ve Sivasspor takımlarından birisiyle eşleşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.